boek je vakantie bij de ANWB

*Wij mochten twee comfortabele en handgemaakte hondenmanden van Suzy’s voor onze honden ontvangen. De hondenmanden zijn nu ruim een week in gebruik en vandaag deel ik mijn ervaringen met jullie.

 

Inhoud

Suzy’s handgemaakte accessoires voor je hond

Suzy’s  is een webshop waar je de leukste accessoires voor je hond kunt shoppen. Alle accessoires worden met de hand gemaakt. Denk aan hondenkussens, manden, draagtassen en hondenjasjes. Het bedrijf dat sinds 1954 bestaat richt zich met name op de wat kleinere honden zoals Chihuahua, Yorkshire, Shih-Tzu en Pekinees,. Maar ook eigenaren van grotere rassen zoals een beagle of terriër kunnen hier leuke hondenmanden en hondenkussens bestellen.

Bij de keuze voor de stoffen wordt met allerlei aspecten rekening gehouden. De stoffen zijn namelijk robuust en kunnen tegen een stootje. Bij het ontwerpen van de verschillende accessoires wordt rekening gehouden met de laatste trends. En omdat een mand ook bij je interieur moet passen is er ruime keuze in verschillende designs. Voor accessoires zoals de hondenjassen en hondendraagtassen wordt rekening gehouden met de veiligheid van je hond.

 

Comfortabele en handgemaakte hondenmanden van Suzy’s voor onze honden

De kussens/manden voor onze honden zijn door de brand in de keuken en de ontstane roetschade afgekeurd en afgevoerd. Hierdoor hadden de honden de afgelopen 2 maanden geen lekkere plek om te liggen. De samenwerking met Suzy’s kwam dus als geroepen.

Ik mocht voor Daisy en Minnie een leuke mand uitzoeken. Dat uitzoeken deed ik samen met mijn dochter, want ik wilde dat zij voor haar hond (Minnie) zelf een mand uit zou kiezen. Dat was niet nodig geweest, want we hebben dezelfde smaak en dus werden 2 dezelfde hondenmanden besteld. Onze keuze is gevallen op de Country Style mand met dubbelzijdig bruin kussen. Qua kleuren neutraal en veilig, gemaakt van sterke stof en wasbaar in de wasmachine. Daarnaast zit er op de hodenmanden 2 jaar garantie.

 

Comfortabele en handgemaakte hondenmanden van Suzy’s 1

 

Het was nog best even spannend toen de hondenmanden arriveerden. Daisy vond de mand echter direct geweldig en is er een hele dag niet meer uitgekomen. Minnie is ietwat voorzichtiger en heeft onder begeleiding van mijn dochter kennis gemaakt met de mand. Uiteindelijk is ze er toch voorzichtig ingegaan en durfde ze zelfs te ontspannen. Binnen een paar uur vond ook zij haar nieuwe mand geweldig.

 

Comfortabele en handgemaakte hondenmanden van Suzy’s 2
Minnie in haar nieuwe mand (slaapdronken, want moet toch even kijken als vrouwtje foto maakt)

 

Zoals ik reeds aan heb gegeven hebben we de manden nu ruim een week in huis. Daisy is een beetje brutaal en wil nog wel eens de mand van Minnie inpikken. We hebben al geprobeerd om de hondenmanden van plaats te verwisselen, te verplaatsen enz. maar niets lijkt te helpen. Minnie keek de eerste keer wel gepikeerd dat haar mand over was genomen, maar heeft zich ermee verzoent. Ligt Daisy in haar mand? Dan pakt zij gewoon de mand van Daisy. En zo slapen beide honden wanneer ze willen in een heerlijke mand.

 

Voordelen

  • Handgemaakt
  • Ruime ervaring (sinds 1954)
  • Zeer betaalbaar
  • Groot assortiment
  • Keuze uit verschillende maten
  • Robuuste kwaliteit

 

Nadelen

Als je haast hebt dan kun je de wachttijd van 1 – 2 weken als een nadeel ervaren. Deze wachttijd heeft alles te maken met het feit dat alle accessoires met de hand gemaakt worden. En alles dat met de hand en dus met liefde gemaakt wordt, heeft wat meer tijd nodig. Voor ons was dit geen probleem, ik vind kwaliteit in dit geval belangrijker.

 

Algemeen oordeel

Wij, nou ja, in dit geval onze honden, zijn erg te spreken over de hondenmanden. Deze zijn degelijk en robuust en de honden slapen er heel graag in. Van ons krijgt Suzy’s dan ook een dikke 10.

 

Comfortabele en handgemaakte hondenmanden van Suzy’s 3
Daisy ligt tevreden te slapen in de nieuwe mand
Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in