boek je vakantie bij de ANWB

Nog een paar weken en dan is het weer Kerst. Ben je nog op zoek naar een leuke trui voor Kerst? De leukste kersttruien shop je bij Primark. Ik heb de leukste foute kersttruien van Primark op een rijtje gezet.

 

Inhoud

Kerstspullen in de winkels

De zomer lijkt nog maar net achter de rug en de winkels spelen langzaam maar zeker in op de komende feestdagen. Niet alleen winkels zoals Action en tuincentra zoals Intratuin hebben alweer de Kerstspullen uitgestald, dat geldt langzaam maar zeker ook voor veel kledingwinkels. Was het jaren geleden nog not done om een Kersttrui aan te trekken, sinds 2015 is de foute Kersttrui in opmars. Steeds meer mensen hebben een foute Kersttrui in de kast liggen en trekken deze met gepaste trots naar het werk of kerstdiner aan.

 

 

Wat is een foute kersttrui?

De rage van foute kersttruien is over komen waaien uit Amerika. Zoals het geval is met zo veel rages en trends. Je kunt eigenlijk geen enkele Amerikaanse film kijken zonder geconfronteerd te worden met de kersttrui. Hier stonden deze truien jarenlang synoniem aan met kerst op de bank hangen na een nachtje doorzakken. De ommekeer kwam in 2015 toen mensen ineens de humor van een kersttrui in begonnen te zien.

Kersttruien zijn eigenlijk niets anders dan truien voorzien van een gezellige of grappige opdruk. De kleuren zijn afgestemd op kerst (vooral groen, rood, wit en af en toe donkerblauw). De opdrukken variëren van een grappige kerstman tot de christmas grinch. Ook populair zijn rendieren, pinguïns en sneeuwpoppen.

 

 

De leukste foute kersttruien shop je bij Primark

Als je kijkt naar het aanbod Kersttruien in de winkels dan is er voor iedereen wel een leuke trui te vinden. Man, vrouw en voor kinderen, de truien zijn voor iedereen geschikt. En tegenwoordig mag je gerust met je foute kersttrui naar het Kerstdiner op je werk, naar je werk of een kerstborrel.

Afgelopen week dinsdag was ik bij Primark en daar spotte ik alweer hele leuke foute kersttruien. Vandaag deel ik de leukste foute kersttruien van Primark met jou. Je vindt de truien op de verschillende afdelingen. Tip: kijk als vrouw ook eens op de mannenafdeling, daar hangen vaak ook juweeltjes die jij kunt dragen.

 

 

 

De leukste kersttruien shop je bij Primark grinch
                                                    Speciaal voor de Christmas Grinch liefhebbers

 

 

 

De leukste foute kersstruien shop je bij primark rood
                                                     In het rood: iets meer traditioneel

De leukste foute kersttruien shop je bij Primark 3

De leukste foute kersttruien shop je bij Primark kindertruienEn nu ben ik benieuwd: welke foute kersttrui van Primark vind jij het leukst?

 

Dokteronline.com

13 REACTIES

  1. Haha ik heb er nog nooit een gehad en zal er ook niet snel een kopen. Vind ze gewoon echt niet mooi en zonde van het geld. Houd wel van lekkere warme en dikke truien maar dan iets voor iedere dag ; )

    • Hahahaha…. Nou ik heb ook (nog) geen kersttrui, maar dochter wel en eigenlijk vind ik het best grappig… Vooral die met de Grinch vind ik erg leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in