boek je vakantie bij de ANWB

Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december t/m zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht. Zowel in het Nederlands als Engelse uitvoering.

 

Inhoud

Kerstvakantie met kinderen

De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekend dat de kinderen weer twee weken thuis zitten. Voorkom dat je kind zich gaat vervelen en plan een paar leuke uitjes (tussen alle Kerstperikelen door). Een uitje is overigens ook een leuk alternatief Kerstcadeautje voor het hele gezin. Duurzaam en bovendien gaat er niets boven het maken van herinneringen! Een uitje kun je zo duur maken als je zelf wil en met deze tips kun je korting krijgen op pretparken en dierentuinen. Scheelt toch weer in de kosten!

 

Disney on Ice Durf te dromen

Een tof uitje voor de Kerstvakantie is een bezoek brengen aan Disney on Ice met als thema Durf te dromen. De spectaculaire ijsshow Durf te Dromen zit vol magische momenten, adembenemende schaatskunsten, favoriete Disney-liedjes en tijdloze verhalen. Denk daarbij aan Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker die tot leven komen op het ijs.

Miguel uit Disney Pixar’s Coco brengt het feest van Día de los Muertos naar het ijs. Zeil mee met de dappere Vaiana en Maui en breng het gestolen hart van Te Fiti terug. Ontdek de kracht van liefde samen met Anna en Elsa terwijl ze de eeuwige winter proberen te stoppen. Zing mee met Aladdin, Genie en Jasmine terwijl hun avontuur hen meeneemt naar een nieuw begin en laat je inspireren door de kracht, vastberadenheid en vriendelijkheid van de Disney prinsessen.

De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december een speciale Engelstalige show (OV) met de originele voicecast.

Disney on Ice Aladdin

 

Engelstalige Disney On Ice show

Vanwege groot succes is er een tweede Engelstalige voorstelling (Original Version) van Disney On Ice presenteert Durf te Dromen toegevoegd op donderdag 28 december om 19.00 uur. Ticketverkoop voor de tweede “Original Version” show is vandaag gestart.

Disney On Ice komt van 22 t/m 30 december naar Jaarbeurs Utrecht met in totaal 19 voorstellingen waarvan twee speciale “Original Version” shows in het Engels op zaterdag 23 december en donderdag 28 december om 19.00 uur. De overige shows zijn in het Nederlands, ook met de stemmen uit de Disney-films.

 

Algemene informatie Disney on Ice

Wanneer: Van 22 t/m 30 december 2023

Taal: Nederlands (Engelstalige uitvoering op 23 en 28 december om 19:00 uur)

Waar: Jaarbeurs Utrecht

Duur van de show: 1,5 – 2 uur + 15 – 20 minuten pauze

Showtijden: zie website (er zijn ochtendvoorstellingen: 11:00/11:30 uur, middagvoorstellingen: 15:00/15:30 uur en avondvoorstellingen 19:00 uur)

Entree: vanaf 24,95 euro (gratis voor baby van 0 en 1 jaar) tickets bestel je hier

Meer informatie: Disney on Ice

Disney on Ice Assepoestr

 

Dokteronline.com
Vorig artikelZuiniger rijden? Makkelijk met deze 5 tips!
Volgend artikelTips voor een lekker en goed leven
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven: nieuwsgierig, probeert graag nieuwe dingen uit, gezondheid voorop (opgeleid als voedingscoach, basis medische vakken opleiding gevolg), geniet van het leven, dol op bloemen, planten, dieren, bakken, koken, reizen, zelf maken. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in