boek je vakantie bij de ANWB

Een paar weken geleden zag ik een oproep om model te zitten voor een nieuw te openen haarsalon. Dat leek mij wel iets en dus maakte ik een afspraak voor een haar make over van salon Wizrdz. Vandaag lees je alles over de salon en mijn make over.

 

Inhoud

Salon Wizrds in Amsterdam

Op maandag 10 juni 2019 zijn de deuren van salon Wizards in Amsterdam open. De salon is gelegen aan de Rinus Michelslaan 22-24 in Amsterdam. Het is een nieuwe salon die gerund wordt door een paar aardige jonge mensen. De salon is een industrieel ingericht en beschikt over alles dat nodig is om met een mooi nieuw kapsel de deur uit te gaan. Het team bestaat uit een aantal jonge mannen die verstand hebben van het vak.

 

Haar make over van salon Wizrdz

Om alvast te kijken of alles in place was en de kapsalon alvast een beetje bekendheid wilde creëren werden kleurmodellen gezocht voor een gratis make over. Nu was ik al langere tijd op zoek naar een mogelijkheid om mijn haar te laten kleuren, maar mijn haar is daar helaas te lang voor. Niet geschoten is altijd mis, dus reageerde ik. Ik hoefde niet lang te wachten op een antwoord en voor ik het wist had ik een afspraak staan voor maandag 3 juni 2019. Ook mijn dochter mocht meekomen.

Maandag 3 juni 2019 togen wij dus met zijn tweetjes naar Amsterdam voor een haar make over. Dat wil zeggen: ik wilde een make over van mijn haar, mijn dochter moest nog even nadenken wat zij wilde. Daar aangekomen werden wij hartelijk verwelkomd en kregen we al snel iets te drinken aangeboden. Lang hoefde ik niet te wachten, de kapper maakte een analyse van mijn haar en bracht advies uit wat mij het mooist zou staan. Zelf wilde ik een balayage met blond, aangezien ik vroeger veel blonder was.

Misschien kun je je nog herinneren dat ik een paar maanden geleden mijn haar geverfd heb? Het was de bedoeling dat het caramel blond zou worden. Helaas heb ik nogal wispelturig haar en was het aan de voorkant rood en aan de achterkant zowat zwart. Dit vond ik even mooi, maar ik wilde heel graag terug naar de kleur die ik vroeger had, namelijk blond. Helemaal blond is niets voor mij, maar bayalage wel.

Ik liet een plaatje zien van mijn wensen, waarop de kapper een goed beeld had. Gecombineerd met mijn eigen haarkleur en de tint van mijn huid werd advies uitgebracht en kon hij aan de slag gaan. Het haar van mijn dochter werd ook onder handen genomen. Niet om te kleuren, al hadden ze er graag een paarse kleur in willen doen, maar om een opknapbeurt te geven. Zij heeft haar haar vorig jaar laten verven, maar dat heeft erin geresulteerd dat haar hele haar broos en stuk is. Bij kapsalon Wizrdz hebben ze haar haar een opfrisbeurt gegeven, waardoor het weer een gezonde en mooie glans heeft.

 

Haar make over van salon Wizrdz 1
                                                 Before en after van mijn dochter

 

Al met al heb ik er bijna 3 uur gezeten, maar het eindresultaat mag er wezen. Na het verven is mijn haar nog even geknipt (alleen de puntjes) en gestyled. Het is nog veel mooier geworden dan ik gehoopt of gedacht had. Het was heel even wennen, ook voor mijn dochter die haar eigen moeder niet meer herkende, maar ik ben er zo ongelooflijk blij mee. Ik ben ontzettend goed geholpen, de mensen zijn heel vriendelijk, maar bovenal kundig.

 

Haar make over van salon Wizrdz 2
                              Let maar niet op mijn onderkin 🙂

 

Wij waren natuurlijk niet de enigen in de salon en ik heb ook even gekeken naar de andere klanten. Hiervan was een dame naast mij die haar tot haar billen had dat geblondeerd moest worden. Ook voor haar werd alle tijd genomen en het resultaat was heel mooi. Aan de andere kant naast mij zat een dame waarvan het haar verbrandt was tijdens het zetten van permanent. Na de behandeling (verven, wassen en stylen) was haar haar onherkenbaar zo mooi.

 

Algemene gegevens salon Wizrdz

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede salon waar je haar vakkundig aangepakt wordt en je ook nog eens vriendelijk ontvangen wordt, dan kan ik je salon Wizrdz in Amsterdam aanraden. Je kunt ze ook volgen op Instagram

Adres
Rinus Michelslaan 22 – 24

Amsterdam

Tel: 020-8452913

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 12:00 – 18:00 uur

 

Prijzen staan op de Instagram pagina vermeld!

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in