boek je vakantie bij de ANWB

*Ik was al een tijd van plan om mijn haren te verven. Het enige dat me weerhield was het feit dat mijn dochter haar haren kapot zijn gegaan door het verven. Gelukkig vond ik Wecolour natuurlijke haarverf en haarverzorgingsproducten. Vandaag lees je alles over mijn ervaringen met Wecolour haarverf en hun verzorgingsproducten.

 

Inhoud

WECOLOUR natuurlijk haar verven

Bij WECOLOUR weten ze dat geverfd haar ook mooi moet zijn en dat je dat ook kunt bereiken zonder schadelijke ingrediënten. Zij hebben 23 verschillende kleuren haarverf ontwikkeld in kapperskwaliteit. De verf is zo puur mogelijk zonder toevoeging van ammonia, resorcinol en parabenen. Bovendien is de haarverf dierproefvrij. Een mooi extraatje: de haarverf is grijs dekkend.

Op de website kun je de gewenste kleur heel makkelijk selecteren. Ben je niet zeker van je zaak? Maak dan gebruik van het kleuradviestool, waarmee aan de hand van een aantal vragen de beste kleur voor jou berekend wordt.

Bij WECOLOUR kun je een momenteel kennis maken met de natuurlijke haarverf. Maak een account aan en je krijgt direct € 10 korting op je eerste bestelling. Dat betekend dat je je haar al kunt verven vanaf € 9,95.

 

WECOLOUR natuurlijke haarverf en haarverzorgingsproducten

Zoals gezegd wilde ik al een tijdje mijn haren verven. Helaas is mijn dochter haar haar behoorlijk kapot gegaan door het verven en dat was een groot punt voor mij om niet zomaar naar de drogist te rennen en verf te halen. Daarnaast moet ik uitkijken met welke producten ik gebruik. Sterke geuren kunnen namelijk zomaar een migraine aanval uitlokken. Toen ik kennis maakte met WECOLOUR was ik razend benieuwd of dit iets voor mij zou zijn.

Omdat ik zelf nogal twijfelde en eigenlijk lichter wilde heb ik via de kleuradviestool gekozen voor de kleur 7.7 caramel blond. De kleur was makkelijk te mengen en rook compleet nergens naar. In de doos zit niet alleen de verf, maar ook een kam en handschoenen. Ook een kleine proefverpakking met shampoo en conditioner zit in de doos haarverf. De handleiding is ideaal, want er wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de haren het beste kunt verven.

 

WECOLOUR natuurlijke haarverf en haarverzorgingsproducten 3

 

Vooraf aan het verven moet je je haren wassen. Dat moet minimaal 3 dagen voor het verven gebeuren. Ik heb ook een pakket met haarverzorgingsproducten ontvangen die hiervoor goed van pas kwamen. Ik heb mijn haren gewassen met klei. Een compleet nieuwe ervaring en mijn haar reageerde er goed op. Na het wassen voelde mijn haar bijzonder zacht en schoon aan.

Drie dagen erna, na een succesvolle allergietest ben ik mijn haren gaan verven. Daarbij heb ik de handleiding stipt opgevolgd. Na het uitspoelen zag ik direct verschil bovenop mijn hoofd. Aan de achterkant en in de punten was er ook een groot verschil merkbaar. In eerste instantie schrok ik, aangezien bovenop mijn haar redelijk rood uit was gevallen en aan de achterkant erg donker tegen donkerpaars zwart aan. Mijn grijze haren zijn volledig weg.

 

WECOLOUR natuurlijke haarverf en haarverzorgingsproducten 1

 

Nu moet ik wel eerlijk zeggen: ik heb heel apart haar. Van mezelf heb ik haar met verschillende kleuren, dat ook nog eens deels kroes is. Hier zitten ook nog eens een aantal grijze haren tussen. Ik wist dus vooraf dat mijn haar wel eens heel apart kon reageren op deze haarverf. Eerlijk is eerlijk: het is niet de kleur geworden die ik hoopte, maar… iedereen vindt het prachtig en ik ben ook blij, het is weer eens wat anders. Mijn haar voelt zacht aan en ziet er super verzorgd uit.

De natuurlijke haarverzorgingsproducten worden inmiddels ook door mijn dochter gebruikt en ook zij is super tevreden. En de volgende keer als zij haar haar geverfd wil hebben, bestel ik zeker weer bij WECOLOUR.

 

WECOLOUR natuurlijke haarverf en haarverzorgingsproducten 2

 

Voordelen

  • Kleuradvies in 7 stappen
  • Natuurlijke haarverf en haarverzorgingsproducten
  • Goedkope kennismaking met WECOLOUR
  • Grijsdekking
  • Dierproefvrij
  • Zonder ammonia, resorcinol en parabenen

 

Nadelen

Ik ben super tevreden en kan geen nadelen opnoemen. Na het verven heb ik nog contact gezocht met het bedrijf omdat ik vond dat de kleur erg donker was en mij werd toen alles heel goed uitgelegd. Daarnaast kreeg ik ook de optie om andere verf te ontvangen om mijn haren minder fel te maken. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt, omdat mijn dochter ook erg blij is met mijn haarkleur (en zij is erg kritisch hahaha).

 

Algemeen oordeel

Zoals aangegeven ben ik meer dan tevreden. De permanente haarkleur zit goed en mijn haar is super gezond, zacht en glanzend. Ik ben om en de volgende keer ga ik hier ook bestellen voor mijn dochter. Van mij krijgt WECOLOUR voor de haarverf en haarverzorgingsproducten een dikke 10.

*Dit artikel is een samenwerking

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in