boek je vakantie bij de ANWB

De feestdagen staan voor de deur, de tijd bij uitstek voor velen om een leuke adventskalender aan te schaffen. Ben je op zoek naar een duurzame adventskalender? Dan is een HappySoaps adventskalender voor plasticvrije feestdagen precies dat wat je zoekt. SPOILER ALERT!

 

Inhoud

HappySoaps, handgemaakte Nederlandse zepen

Plastic is een grote vervuiler voor ons milieu. Helaas is het wel het meest gebruikte verpakkingsmateriaal ooit. Gelukkig komt daar langzaam maar zeker verandering in en stappen steeds meer mensen over op alternatieven. Toen Marcel en Marco zagen dat er voor verzorgingsproducten nog maar weinig plasticvrije alternatieven op de markt waren, begonnen zij in juni 2019 met de productie van HappySoaps.

HappySoaps is een vrolijk en fris verzorgingsmerk voor iedereen. Alle producten zijn gegarandeerd plasticvrij. Overigens geldt dat niet alleen voor de verpakking, maar ook tijdens de productie en opslag wordt geen grammetje plastic gebruikt! Daarnaast zijn alle producten ook nog eens vegan en palmolievrij.

Om de CO2 voetafdruk zo klein mogelijk te houden worden de zepen met de hand geproduceerd in Nederland. Hierdoor is er bovendien meer toezicht op de gebruikte ingrediënten. De producten worden tegen een eerlijke prijs geproduceerd en zijn goed voor mens en milieu.

 

HappySoaps adventskalender voor plasticvrije feestdagen

Inmiddels zijn er talloze adventskalenders op de markt verschenen. Grote, maar ook kleinere bedrijven brengen speciaal voor de feestdagen een bundel nieuwe producten uit die ze verpakken in een adventskalender. Of bestaande producten worden in een kleinere variant geproduceerd om de adventskalender te vullen.

HappySoaps heeft besloten om met hun HappySoaps adventskalender in te spelen op de behoefte voor een duurzame adventskalender. Je hebt de keuze uit twee verschillende adventskalenders: de medium adventskalender met 6 producten (€ 39,50) en de large adventskalender met 12 producten (€ 79,50).

In beide adventskalenders zitten producten van normaal formaat. Je ontvangt dus geen mini’s! Bovendien zitten er in de HappySoaps adventskalender producten die nog niet op de markt zijn gebracht, waardoor je de kans krijgt om de nieuwste producten te proberen. Als bonus zit er ook een accessoire verstopt achter één van de deurtjes.

 

Spoiler HappySoaps adventskalender 2021

Wil je niet weten wat de inhoud is van de HappySoaps adventskalender? Lees dan vooral niet verder. Ik heb namelijk een kalender geopend om de inhoud met jou te delen. Nogmaals, hieronder vind je de spoiler, zodat je precies ziet wat de inhoud is.

Er zitten zoals gezegd 12 producten verstopt achter de deurtjes van de Large adventskalender. Niet alle producten zijn zepen. Er zit namelijk 1 accessoire bij (een houten zeephouder) en een blikje met natuurlijke deodorant.

Verder zaten er in de kalender:

  • Plasticvrije en natuurlijke Body Oil bar
  • Conditioner bar
  • Mint en Katoen zeep
  • Shaving bar
  • Body wash bar
  • 2x Shampoo bar
  • Body lotion bar
  • 3-in-1 Travel wash bar
  • Gezichtsreiniger bar

Al bij het openen van het pakket kwamen me alle geuren tegemoet. De ene geur is wat sterker dan de ander. Ik heb even aan alles geroken en vooral de ginger shaving bar heeft een hele lekkere geur.

Zoals je kunt zien is het een zeer gevarieerd pakket producten. Alles is fullsize en dus geen mini’s. Op deurtje 1 na kun je de producten makkelijk eruit halen. Het product achter het eerste deurtje is erg groot en paste helaas niet door de deurtjes, waardoor ik de adventskalender een beetje in heb moeten scheuren. Ook toen ging het heel moeilijk, maar met wat wrikken heb ik het uiteindelijk het product er wel uit kunnen krijgen.

 

HappySoaps wintercollectie

Overigens zijn de adventskalenders niet het enige dat HappySoaps deze winter uit heeft gebracht. Je bestelt nu namelijk ook hele fijne limited edition verzorgingsproducten met geuren die helemaal bij de tijd van het jaar passen. Denk daarbij aan warme winterse geuren zoals vijgen, vanille, kaneel en gember.

Zoals je ziet kom je dit jaar helemaal aan je trekken als je op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor de gewone adventskalenders.

HappySoaps adventskalender voor plasticvrije feestdagen

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in