boek je vakantie bij de ANWB

Op bij tipsvoorjou maken we de decembermaand wat feestelijker met een paar leuke giveaways en natuurlijk tips voor de komende feestdagen. Niets zo belangrijk als gezondheid, daar kan geen enkel cadeau tegenop. Om jou te helpen met je gezondheid verloot ik vandaag Sanvita paardenmelk capsules.

 

Inhoud

Gezondheid, het grootste geschenk

Veel mensen dat veel geld hebben je gelukkig maakt, maar het echte geluk zit niet in materiële dingen, maar in gezondheid. Een goede gezondheid is onbetaalbaar en lang niet voor iedereen haalbaar. Voor een goede gezondheid hoef je niet per se naar dure medicatie te grijpen. Je kunt dit vaak al verbeteren door het gebruik van natuurlijke middelen.

Denk bijvoorbeeld aan tipsvoorjou adventskalender 2023 die anti inflammatoir (ontstekingsremmend) werkt en goed is tegen misselijkheid, reisziekte, astma, een hoge bloeddruk, migraine en nog veel meer. Maar ook kruiden zoals salie zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Vaak zijn het simpele middelen die we kunnen gebruiken om ons welzijn te ondersteunen.

 

Waarom is paardenmelk zo gezond?

Onder gezonde producten valt ook paardenmelk. In Nederland is dit nog niet zo bekend, maar in het buitenland wordt paardenmelk al op grote schaal ingezet om de gezondheid te verbeteren. Niet zo gek, want paardenmelk is als medicijn inzetbaar tegen tal van aandoeningen. Er zijn zelfs landen waar het officieel gebruikt wordt als medicatie omdat het zo krachtig is.

De melk zit boordevol vitamines, ijzer, eiwitten en tal van mineralen. En het zijn vooral de eiwitten die ervoor zorgen dat paardenmelk zo een krachtige werking heeft. Dat komt omdat bijna de helft van deze eiwitten uit afweerstoffen bestaan. Je begrijpt dat dit een enorme boost is voor je gezondheid.

 

Kerstwinactie maak kans op Sanvita paardenmelk capsules

Paardenmelk heeft eigenlijk veel weg van moedermelk, inclusief de beetje zoete smaak. En het is niet alleen de smaak die aan moedermelk doet denken. Omdat er zoveel overeenkomsten zijn is het ook ontzettend goed voor je darmflora. Wat veel mensen niet weten is dat je darmen voor een groot deel je gezondheid bepalen. Paardenmelk werkt daarom ook perfect bij huid, darm- en longklachten.

Je kunt nu natuurlijk naar een manege gaan in de hoop dat ze je daar kunnen helpen aan verse melk, maar je kunt het jezelf ook makkelijk maken en genieten van paardenmelk in de vorm van capsules. Deze capsules zijn van het merk Sanvita. Omdat ik iedereen een goede gezondheid gun, kun je nu een aantal pakjes met paardenmelk capsules winnen om zelf uit te proberen.

 

Wat moet je doen om kans te maken

Beantwoord deze vraag: waarop lijkt paardenmelk (hint: antwoord staat hierboven in het artikel)

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans
  • Schrijf onder minimaal 3 andere artikelen een inhoudelijke reactie (uitgesloten winacties) en je naam gaat 5x in de naamloten machine

 

De winactie eindigt op 24 december om 00:00 uur. In de dagen na Kerst maak ik de winnaars bekend op Facebook. De winnaars worden zoals altijd geloot via naamloten.

Geen giveaway meer missen deze maand? Kom dan elke dag terug en open een nieuw deurtje van de tipsvoorjou adventskalender 2023.

 

Dokteronline.com

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in