boek je vakantie bij de ANWB

Pasen 2023 wordt weer heerlijk als vanouds. Geen restricties meer. Gewoon boordevol familie, gezelligheid en lekker eten. In veel families is het zelfs traditie om een klein cadeau voor elkaar te kopen. Gewoon om tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Je kunt dit cadeau op paasdag geven, maar je kunt ook iets lekkers laten bezorgen of misschien zelf iets samenstellen en een heerlijke cadeaumand maken.

Pasen staat in het teken van lekker eten. Dit zien we dan ook met name terug in de cadeaus. Pasen chocolade is met stipt op nummer één het meest gegeven cadeau tijdens de paasdagen. Maar we kunnen het ons ook voorstellen als je alleen een chocolade paashaas niet voldoende vindt. Kan je dus wel wat meer inspiratie gebruiken om het nog net wat specialer te maken? Maak dan gebruik van de volgende lekkere cadeautips voor Pasen.

Inhoud

Verzameling van luxe paaseieren

Is de ontvanger een echte zoetekauw en wil je helemaal in het teken van de Pasen blijven? Dan doet een verzameling van luxe chocolade paaseieren het altijd goed. Kies voor verschillende smaken, eieren met en zonder vulling en stop deze in een mooie verpakking. Hoe meer, hoe beter. Voeg nog een mooie kaart met persoonlijk bericht toe en het cadeau zal absoluut gewaardeerd worden.

 

Ontbijt cadeau doen

Het paasontbijt is misschien wel het meest uitgebreide ontbijt van het jaar. Met dit ontbijt gaan we echt volledig los. Inclusief luxe broodjes, eieren, uitgebakken spek, croissantjes, donuts, vers fruit en ga zo maar door. Heerlijk om samen te ontbijten met de mensen die je lief hebt. Maar wat als je dit jaar niet bij een dierbaar familielid kunt zijn? Dan is het toch heel mooi als je ze op zo’n luxe ontbijtje kunt trakteren?

Er zijn rond Pasen verschillende bezorgdiensten die een paasontbijt aan huis kunnen komen brengen. De verrassing zal zeker groot zijn wanneer de deurbel klinkt.

Paaspakket samenstellen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een paaspakket samen te stellen. Vul een grote doos met allerlei lekkernijen. Chocolade mag uiteraard niet ontbreken, maar denk ook aan toast, chips, drank, saus en fruit. Voor ieder wat wils. Leuk om te geven én om te krijgen.

Geef je het paaspakket aan een gezin waar ook kleine kinderen zijn? Zorg er dan voor dat zij ook een klein cadeautje krijgen. Dit kan een zakje met paaseieren zijn, maar ook een knuffel van een paashaas of een paasmandje om de gevonden eieren in te stoppen.

Paasdiner

Met Pasen eten we het liefst de hele dag door. Van het ontbijt tot het diner wordt er aardig gesnoept en flink uitgepakt. Wil je dus eens iets anders geven dan een paasontbijt? Kies er dan voor om bijvoorbeeld het diner te verzorgen. Laat een gourmetschotel aan huis bezorgen of maak zelf een heerlijk maaltje en breng deze langs. 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in