boek je vakantie bij de ANWB

Draag jij het liefst sneakers? Of toch liever boots of schoenen met hoge hakken? Wist je dat jouw lievelingsschoenen heel veel kunnen vertellen over je karakter? Wat precies, dat ontdek je hieronder.

 

Inhoud

De keuze voor schoenen

De één denkt er niet veel over na, een ander kiest weloverwogen welk paar schoenen bij welke outfit gedragen worden. Voor veel mensen hangt de keuze voor een bepaald paar schoenen vooral samen met de planning voor de dag. Heb je kleine kinderen en moet je boodschappen doen? Grote kans dat je dan vooral comfort kiest. Moet je naar kantoor? Dan kies je misschien sneller voor pumps of schoenen met hoge hakken. T

 

Dit zeggen jouw lievelingsschoenen over jouw karakter

Ondanks dat we de keuze voor een bepaalde schoen af laten hangen van de omstandigheden en invulling van de dag hebben studies bewezen dat de keuze ook iets zegt over jouw karakter. Ontdek wat jouw schoen te vertellen heeft over jou als persoon.

 

Sneakers

Ben jij een fervente sneaker drager? Dan is de kans groot dat je graag trendy wil zijn. Je vindt het belangrijk wat anderen over je denken. Tegelijkertijd ben je relaxed en sta je open voor anderen. Je kunt het met de meeste mensen goed vinden. Bovendien ben je ambitieus en in de meeste gevallen een kei in organiseren.

 

Chelsea boots

Gaat jouw voorkeur eerder uit naar laarzen, met name chelsea boots? Deze klassieke laarzen zonder hak passen perfect bij een zelfverzekerd persoon die liever haar eigen stijl volgt en zich niet laat beïnvloeden door heersende trends. Je weet wat je wil, waardoor je soms een beetje agressief overkomt bij anderen. Gelukkig levert dat in de meeste gevallen geen problemen op, aangezien je ook behoorlijk charmant bent.

 

Laarzen met hoge hakken

Draag jij het liefst laarzen met hoge hakken? Dan ben je niet alleen extravert, maar sta je ook graag in het middelpunt van de belangstelling. Je bent zelfverzekerd en dat straal je ook uit naar de omgeving. Jouw zelfverzekerdheid zorgt ervoor dat mensen naar jou toekomen voor advies. Dat advies geef je graag, want naast zelfverzekerd ben je behoorlijk empathisch en kun je je inleven in andersmans gevoelens en levens.

Dit zeggen jouw lievelingsschoenen over jouw karakter laarzen hoge hakken

High heels

In eerste instantie komen vrouwen die een voorkeur hebben voor hoge hakken materialistisch en oppervlakkig over. Gelukkig is dit heel ver van hoe deze vrouwen echt zijn. Want vrouwen die hoge hakken als lievelingsschoen hebben zijn juist heel actief en werken hard. Deze vrouwen zijn ambitieus, flexibel en zien overal nieuwe mogelijkheden in. Als liefhebber van hoge hakken ben je modieus en zie je vooral de mooie dingen in het leven. Als extravert persoon omring je jezelf graag met veel mensen.

 

Pumps

De perfecte keuze als je op zoek bent naar een klassieke, tijdloze schoen die je naar verschillende gelegenheden kunt dragen. Ben jij een liefhebber van pumps? Dan ben je een echte power girl, zelfverzekerd met een goed gevoel voor stijl en elegantie. Verder ben je efficiënt en ambitieus en dat straal je ook uit. Je vindt je werk belangrijk en de kans is groot dat je zelfs een leidinggevende functie hebt. Doordat je zelfverzekerd bent en weet wat je wil vertrouwen mensen jou en weten ze dat je je aan je woord houdt.

Dit zeggen jouw lievelingsschoenen over jouw karakter pumps

Ballerinas

Als fan van ballerinas herken jij jezelf waarschijnlijk in de volgende punten: vriendelijk, bescheiden, je werkt hard en bent betrokken bij je baan. Jouw stijl is een perfecte combinatie van vrouwelijk en praktisch, ideaal als je moeder bent. Jij hoeft niet vooraan te staan, maar werkt liever op de achtergrond. Niet zo gek dat je eerder terughoudend bent naar anderen toe en het niet erg vindt om tijd alleen door te brengen.

 

Loafers

Vooral loafers gemaakt van leer zijn vergelijkbaar met de eerder genoemde chalsea boots. Het gaat om klassieke schoenen die tijdloos zijn. Zijn loafers helemaal jouw ding? Dan kies je voor comfort zonder daarbij af te doen aan een stijlvolle uitstraling. Je bent zelfverzekerd en als het erop aankomt dan ben je niet bang om het heft in handen te nemen. De persoon bij uitstek als er een situatie ontstaat waarbij kritieke beslissingen genomen moeten worden.

Dit zeggen jouw lievelingsschoenen over jouw karakter loafers

Platte sandalen

Oke, deze schoenen zijn natuurlijk niets voor de winter, maar als jij bij voorkeur in platte sandalen zoals bijvoorbeeld Birkenstocks loopt dan kies je vooral voor comfort. Dat comfort hoog in jouw vaandel staat blijkt ook uit het feit dat je soms out of the box beslissingen neemt. Niet alleen wat kleine dingen het leven betreft, maar ook grote beslissingen zijn vaak onconventioneel. Huisje, boompje, beestje? Nee, dat is waarschijnlijk niet jouw ding. Je bent graag in de natuur en bijzonder actief.

 

Wedges

Alhoewel dit soort schoenen al een tijdje niet meer zo in de trend ligt, zijn er nog genoeg vrouwen die een voorkeur hebben voor deze schoen. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je een heel zelfverzekerd persoon. Bovendien ben je relaxed en sta je open in het leven. Alhoewel je extravert bent hoef je niet per se altijd in het middelpunt van de belangstelling te staan. De meeste mensen vertrouwen jou snel.

 

Wat is jouw lievelingsschoen en herken jij jezelf in de omschrijving die hierbij past? Laat het me weten in de comments.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in