boek je vakantie bij de ANWB

*Het is zo ver: Jouwbox nr. 4 is uit en dit zit erin. Inmiddels is alweer de 4e editie van de gezonde Jouwbox op de markt gebracht. Ook dit keer is de box weer boordevol gezonde en natuurlijke producten. Benieuwd wat erin zit? Lees dan snel verder en ontdek alles over de inhoud van Jouwbox nr. 4.

 

Inhoud

Maak kennis met de Jouwbox van Tim Hortensius en Ralph Moorman

Het brein achter de Jouwbox is Tim Hortensius. Hij werkt voor het samenstellen van een gezonde box nauw samen met Ralph Moorman, die verantwoordelijk is voor de selectie van de producten in de Jouwbox. Ralph Moorman is voedingsdeskundige, ir levensmiddelentechnologie en is bij velen ook bekend als grondlegger van het hormoonbalansprogramma.

De Jouwbox bevat producten die gezond zijn voor het hele lichaam met de nadruk op een evenwichtige hormoonbalans. Dit houdt in dat er producten in de box zitten die niet alleen geschikt zijn om in te nemen, maar ook voor de huid, haar, tanden en tandvlees. Alles wat op je huid (het grootste orgaan) terechtkomt, komt namelijk heel snel in je bloed terecht. Chemische toevoegingen aan producten kunnen via je voeding en je huid je hormoonbalans verstoren.

Elke kwartaal wordt een nieuwe Jouwbox uitgebracht met daarin verschillende producten. Denk daarbij aan speciale voedingssupplementen, crèmes, gezonde snacks en nog veel meer. De inhoud van de box verschilt elke keer, maar de waarde is veel meer dan de prijs dit je betaalt voor de box.

 

Jouwbox nr. 4 is uit en dit zit erin

Ik mocht Jouwbox nr. 4 ontvangen en laat je vandaag zien wat erin zit. Overigens heb ik ook de eerste uitgave van de Jouwbox  ontvangen, net als Jouwbox nr. 2. In deze box zitten maar liefst 11 verschillende producten met een totale waarde van € 145. Je bestelt de box voor slechts € 39,00 en met kortingscode: JouwBox4 krijg je nog eens € 2,50 korting en betaal je slechts € 36,50. Hiervoor krijg je de volgende producten:

 

 • Seacret – Dode zee badzout 100 gram (€ 19,95)
 • Cressana – Puracress gevriesdroogde waterkers (€ 20,00)
 • Erica – Herbal styling paste 150 ml (€ 9,95)
 • The Protein Ball Co – Proteïballetjes lemon + pistachio (€ 1,85)
 • Biobites – lijnzaadcrackers (€ 3,09)
 • 2 Fine – Kessa scrub handschoen (€ 12,50)
 • Rosalpina – Gentle scrub (€ 20,50)
 • Masterplan – Boek over Voeding, Vitaminen, Verjonging (€ 14,95)
 • Harmonie – Dagcrème droge & gevoelige huid 50 ml (€ 12,99)
 • Linwoods hemp proteïne+ met cacao en rode biet (€ 5,99)
 • The Health Factory – SOS Magnesium spray (€ 22,95)

Je kunt de unboxing video van Ralph Moorman zelf bekijken via deze link.

 

 

 

Dit vinden wij van de producten van Jouwbox editie 4

Vooraf wist ik niet wat er allemaal in de box zou zitten (ik hou namelijk van verrassingen). Maar ook deze keer ben ik blij verrast met alle producten. Inmiddels zijn de producten uitvoerig getest door de kinderen en mij en ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn.

Mijn dochter en ik zijn al een tijd bezig om alleen maar natuurlijke producten te gebruiken in verband met onze hormonen en dankzij deze box konden we weer kennis maken met allerlei nieuwe, verantwoorde producten. Vooral de proteïne balletjes en het hemp proteïne poeder waren erg in trek bij de kinderen die sporten. De SOS magnesium spray komt daarbij ook goed van pas, want hiermee worden pijnlijke en verkrampte spieren voor en na het sporten aangepakt.

 

Jouwbox nr. 4 is uit en dit zit erin 4

 

 

De scrub en scrub handschoen zijn vooral bij mijn dochter in goede aarde gevallen. Zij doucht graag uitgebreid en verzorgt daarbij haar huid graag met een scrub. De dagcrème wordt eveneens regelmatig door mijn dochter gebruikt. De lijnzaadcrackers en biobites vallen in de smaak en zullen vaker gekocht worden. Het badzout is heerlijk en zorgt voor een ontspannen gevoel. Ideaal als je een volle en drukke dag achter de rug hebt! De styling paste komt goed van pas, aangezien mijn zoon nogal dik haar heeft dat alle kanten op staat.

 

Jouwbox nr. 4 is uit en dit zit erin 2

 

Het boek is bijzonder interessant en biedt nieuwe inzichten in voeding en vitaminen. Erg interessant voor een ieder die hier meer over wil weten.

 

Jouwbox nr. 4 is uit en dit zit erin 5

 

Voordelen Jouwbox

 • 11 Gezonde en verantwoorde producten
 • Waarde van € 145,00 voor slechts € 39,00 (met korting voor € 36,50)
 • Producten zijn geschikt voor hem en haar
 • Geen verzendkosten
 • Snelle levering
 • Samengesteld door Ralph Moorman

 

 

Nadelen

Als je vooraf niet weet wat er in de box zit zou deze tegen kunnen vallen (ik leg de nadruk op zou, want dat is in mijn geval nog niet gebeurd). Misschien zitten er ook wel eens producten tussen waar je helemaal niets mee hebt, maar dan kun je er vast en zeker iemand anders blij mee maken.

 

 

Algemeen oordeel

Wij zijn zeer tevreden over de Jouwbox en kijken al uit naar de samenstelling van editie 5. De producten worden hier in huis graag gebruikt en komen in verschillende situaties goed van pas. Van ons krijgt deze Jouwbox dan ook een dikke 10.

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in