boek je vakantie bij de ANWB

Het is 1 december en dat betekent dat het eerste deurtje van je adventskalender geopend mag worden. Heb je nog geen adventskalender? Dan kan ik je de Only You adventskalender voor de beautyliefhebber van harte aanbevelen. Deze is boordevol leuke beauty- en verzorgingsproducten. SPOILER ALERT!

 

Aftellen naar kerst met een adventskalender

Wat is leuker dan de periode tot kerst af te tellen met een adventskalender? Er zijn tientallen zo niet meer adventskalenders verkrijgbaar. Vooral voor kinderen en beautyliefhebbers is de keuze reuze. Hier ontdek je overigens de leukste adventskalenders 2021 voor kinderen. Wil je jouw man/broer/vader verrassen met een leuke adventskalender? Kijk dan eens naar dit artikel met de leukste adventskalenders voor mannen.

Voor vrouwen is de keuze zo mogelijk nog groter. Je kunt daarbij werkelijk alle kanten op. Ga je voor natuurlijke verzorgingsproducten? Dan kies je voor de Happy Soaps adventskalender. Ben je dol op gezond eten vooral een gezond en lekker ontbijt? Dan is een Mymuesli adventskalender een aanrader. Of je kiest voor de Only You adventskalender.

Only You adventskalender voor de beautyliefhebber 1

Only You adventskalender voor de beautyliefhebber

Hier in huis zijn we dol op adventskalenders, vooral mijn dochter en ik. Daarnaast ben ik ook dol op prijsvragen en waag ik geregeld mijn kans in de hoop dat ik iets leuks win. Overigens doe ik alleen mee aan winacties waarvan ik weet dat ik het zelf gebruik, iemand van mijn gezin of dat ik iemand anders er blij mee kan maken.

Toen ik de winactie van Vanessablogt voorbij zag komen waarbij je een Only You adventskalender kon winnen heb ik direct meegedaan. Niet voor mezelf, maar voor mijn dochter. Mijn dochter kon haar geluk niet op toen bleek dat ik gewonnen had. Wachten tot kerst kon ze niet, dus voor mij de ideale kans om er direct een artikel over te schrijven.

De Only You adventskalender is op de markt gebracht door IXI Paris XL en kost in de winkel 28,99 euro. De schattige adventskalender heeft een lieve opdruk en is voorzien van een gouden strik. Je klapt de kalender open, waarna je 24 deurtjes ziet. Achter elk deurtje zit een leuk beauty- of verzorgingsproduct. Ik ga deze niet allemaal opnoemen, maar als je niet kunt wachten: hieronder zie je wat er achter de deurtjes zit. SPOILER ALERT!

Only You adventskalender voor de beautyliefhebber 1

 

Er zitten limited editions bij, dus als je op zoek bent naar unieke producten, dan is dit je kans. Overigens krijg je momenteel overal hoge kortingen op adventskalenders, dus als je nog geen in huis hebt dan kun je nu je slag slaan.

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. Wat leuk om te lezen dat je dochter zo blij is met de adventskalender. Het is inderdaad een leuke inhoud met de limited editions. Veel plezier ermee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in