boek je vakantie bij de ANWB

Onze gezondheid is belangrijker dan ooit. Paddenstoel supplementen zijn een opkomende trend. Ontdek waarom jij voortaan ook paddenstoelen wil gebruiken voor je gezondheid.

Inhoud

Wat zijn paddenstoel supplementen?

Er zijn verschillende paddenstoelen supplementen, elk met een eigen werking. Belangrijk bij de keuze vor een supplement is dat je erop let dat deze biologisch zijn. Paddenstoelen teren op hun omgeving en nemen alles op. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen goede en slechte dingen. Dat wil zeggen dat ook pesticiden, fungiciden, zware metale, andere gifstoffen en toxines opgenomen worden door de paddenstoel.

Als je kiest voor niet biologische producten, dan krijg je dus ongemerkt stoffen binnen die slecht zijn voor je lichaam. Voor de inname wordt gebruik gemaakt van capsules die soms andere gezonde hulpstoffen hebben ter ondersteuning van de paddenstoelen.

 

Waarom zou je paddenstoel supplementen gebruiken?

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het gebruik van paddenstoel supplementen. Het is zelfs een hele trend aan het worden in Nederland! Niet zo gek, als je kijkt naar alle gezondheidsvoordelen die paddenstoelen hebben. Het zijn immers natuurlijke producten die je eigenlijk altijd zonder problemen voor bijwerkingen kunt gebruiken.

Of je nu last hebt van overmatig stress, je concentratievermogen te wensen over laat of dat je een middel zoekt tegen allergie, de verschillende medicinale paddenstoelen zoals bijvoorbeeld de Cordyceps, kunnen je ondersteunen bij een goede gezondheid.

 

Drie paddenstoelen uitgelicht voor jou

Er zijn heel veel verschillende paddenstoelen die allemaal andere gezondheidsvoordelen hebben. Speciaal voor jou vind je hieronder drie verschillende soorten paddenstoelen die je gezondheid kunnen ondersteunen op verschillende gebieden.

Ontdek alles over Chaga paddenstoelen

De Chaga paddenstoel staat ook wel bekend als berkenweerschijnzwam, omdat hij op de berkenboom parasiteert. Het is één van de meest gebruikte paddenstoelen vanwege het groot aantal actieve componenten die een antioxidatieve, antitumorale en

antivirale werking hebben. Door deze werkzame stoffen is de Chaga paddenstoel  een echte immuunbooster voor je algehele gezondheid.

Daarnaast heeft de Chaga paddenstoel een sterke antivirale werking. Ideaal dus als je verkouden bent of in de koude maanden van het jaar wil voorkomen dat je ziek wordt. Verder kun je deze paddenstoel gebruiken voor:

 • Hart- en vaataandoeningen
 • Het remmen van ontstekingen
 • Verbeteren van vitaliteit
 • Elastisch houden van je huid

Waarom jij voortaan ook paddenstoelen wil gebruiken voor je gezondheid Chaga

 

Ontdek de Lion’s Mane paddenstoel

De Lion’s Mane is een niet alledaagse paddenstoel, die vooral opvalt door de roomwitte stekels die op manen van een leeuw lijken. Deze paddenstoel is heel bijzonder dankzij de polysachariden HEM. Deze hebben een gunstige werking op de hersenen en het zenuwstelsel in het algemeen.

Wanneer de signaaloverdracht beschadigd is door plaque (wat vaak het geval is bij mensen met dementie of geheugenproblemen) kan Lion’s Mane ondersteunen bij het herstel hiervan. Een must have dus voor cognitieve ondersteuning en je hersenen.

Verder helpt Lion’s Mane ook bij emotionele en stress gerelateerde klachten. Heb je een concentratieboost nodig, bijvoorbeeld omdat je moet afstuderen? Dan kun je Lion’s Mane gebruiken als natuurlijke ondersteuning.

Andere voordelen van het gebruik van Lion’s Mane paddenstoelen:

 • Verbetert focus
 • Vermindert angst en depressie
 • Ondersteunt maag- en darmstelsel
 • Pakt geheugenproblemen aan

 

Waarom jij voortaan ook paddenstoelen wil gebruiken voor je gezondheid Lions mane

 

Dit wil je weten over de Cordyceps paddenstoel

Als laatste in het rijtje wordt de Cordyceps paddenstoel uitgelicht. Dit is net als de eerder genoemde paddenstoelen een hele bijzondere. De Cordyceps paddenstoel is breed inzetbaar als het aankomt op je gezondheid. De paddenstoel bevat onder andere: cordycepine, nucleotiden, polysachariden, sterolen, spoorelementen en mineralen. Deze stoffen zijn onder ander goed voor de hart- en bloedvaten, luchtwegen, lever en glucose stofwisseling.

In China wordt deze paddenstoel vooral door sporters gebruikt vanwege de vele nuttige stoffen die de zuurstofopname bevorderen. De positieve invloed op de luchtwegen en energieniveau is slechts een deel van de vele gezondheidsvoordelen. Je kunt de paddenstoel ook gebruiken voor:

 • Betere longfunctie
 • Verbeteren van de vruchtbaarheid
 • Extra energie na een slechte nachtrust
 • Verbeteren van de functie van de nieren

Waarom jij voortaan ook paddenstoelen wil gebruiken voor je gezondheid cordyceps

 

Pure Mushrooms, biologische paddenstoel supplementen voor een goede gezondheid

Wil je jouw gezondheid op natuurlijke wijze ondersteunen? Kijk dan eens naar de paddenstoel supplementen van Pure Mushrooms. Deze worden volgens eeuwenoude tradities gekweekt in de oerbossen van China. Er komen geen chemische middelen aan te pas, waardoor je pure en onbewerkte paddenstoelen supplementen krijgt. Bovendien krijgen de paddenstoelen alle tijd om optimaal te groeien. De langzame groei van het vruchtlichaam zorgt ervoor dat er meer waardevolle stoffen in de paddenstoel te vinden zijn.

Voor de productie wordt gebruikt gemaakt van extracten in plaats van poeders. Extracten zijn vele malen geconcentreerder dan poeders en bevatten een hogere concentratie aan polysachariden.

Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Op die manier bevat elke capsule de maximale biobeschikbaarheid van de werkzame stoffen, waardoor deze beter opgenomen worden in het lichaam.

Als extraatje worden aan de paddenstoel supplementen Acerola toegevoegd. Hierdoor krijg je niet alleen jouw dagelijkse dosis paddenstoel binnen, maar ook nog eens 20 mg biologische acerola. Acerola is een tropische vrucht die 33x meer vitamine C bevat dan een sinaasappel. Daarnaast bevat acerola ook caroteen (vitamine A) en vitamine B (B1, B2 en B3).

Vitamine C is een krachtige antioxidant die helpt bij het onschadelijk maken van vrije radicalen. Daarnaast ondersteunt het de weerstand en immuunsysteem. Verder helpt vitamine C bij de opname van energie uit voeding, de opname van ijzer en de aanmaak van collageen in je lichaam. Collageen is onmisbaar voor een gezonde huid, haar en nagels.

De capsules zijn 100% vegan!

Waarom jij voortaan ook paddenstoelen wil gebruiken voor je gezondheid pakket

 

Maak 3x kans op een pakket Lion’s Mane paddenstoel supplementen van Pure Mushrooms

Ben je benieuwd wat paddenstoelen voor jou kunnen doen? Doe dan mee aan deze winactie. Ik mag maar liefst 3x een pakket met Lion’s Mane paddenstoel supplementen van Pure Mushrooms verloten onder mijn lezers. Lion’s Mane is perfect als je je focus wil verbeteren, je geheugen een boost nodig heeft of je last hebt van maag- en darmklachten. Daarnaast vermindert het angst en depressie. Gecombineerd met vitamine C van acerola wordt daarbij ook nog eens je immuunsysteem ondersteund.

 

Hoe maak je kans op een pakket Lion’s Mane paddenstoel supplementen?

Ik hou het dit keer heel simpel, je hoeft geen lange verhalen te schrijven over het hoe of wat, want ik denk dat iedereen gebaat is bij het gebruik van paddenstoel supplementen.

 • Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet

Meer kans maken om te winnen?

Zoals altijd maak je meer kans om te winnen als je onderstaande stappen volgt (tussen haakjes staat hoe vaak je naam dan in de naamloten machine gaat bij welke stap):

 • Volg tipsvoorjou op FB (+1)
 • Deel het bericht op FB en tag tipsvoorjou hierin (+3)
 • Volg tipsvoorjou op Instagram (+2)
 • Volg tipsvoorjou op Pinterest (+3)

 

De winactie loopt t/m zondag 27 juni 2021 om 00:00 uur. Op maandag 28 juni worden 3 winnaars bekend gemaakt op FB en deze krijgen een mailtje van mij. De winnaars hebben 48 uur de tijd om mijn mailtje te beantwoorden, anders loot ik een andere winnaar.

 

Dokteronline.com

4 REACTIES

 1. Hier ben ik wel nieuwsgierig naar en zou graag ervaren wat het voor mij kan betekenen. Mijn geheugen en concentratie kan wel wat beter, het proberen waard!

 2. Ik zou dit ook graag willen proberen en daar zou ik wel eens baad mee kunnen hebben.
  Deel deze actie op Facebook en volg tipsvoorjou ook op Instagram en Pinterest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in