boek je vakantie bij de ANWB

Ontdek in onze review Friday mascara wat wij van deze mascara vinden. Wij hadden het geluk om de Friday mascara in twee verschillende uitvoeringen uitgebreid te mogen testen. Wat wij ervan vinden lees je in deze review Friday.

Inhoud

Friday mascara: een nieuw concept

Friday mascara  is in mei 2016 van start gegaan met een bijzonder ambitieus en nieuw concept: een abonnement voor mascara. De achterliggende gedachte is dat gemak de mens dient en je tegen een vast bedrag de gekozen mascara tot aan huis geleverd krijgt. Daarbij heb je een ruime keuze uit verschillende mascara’s en borstels en dat allemaal tegen een vast bedrag van € 10,50.

Hoe werkt een Friday abonnement

Je hebt de keuze uit 6 verschillende mascara’s en 8 borstels. Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan plaats je jouw bestelling. Deze wordt tegen een vast bedrag binnen een week op het door jou opgegeven adres bezorgd. Bevalt de mascara dan kun je aangeven hoe vaak je de mascara wilt ontvangen. De duur en frequentie van je mascara abonnement geef je zelf aan.

Review Friday mascara

Mijn dochter en ik hebben ieder een bij ons passende mascara samen gesteld. Voor mijn dochter werd het de watervaste Friday mascara Big Splash met borstel nr. 8 en voor mij de Bring It On (ideaal als je net als ik geen keuze kunt maken) met borstel nr. 3. Het ging in deze om abonnement van 6 maanden.

Toen het eerste pakketje op de mat viel waren zowel mijn dochter als ik verrast door de luxe doos waarin de Friday mascara verpakt is. Een mooie zwarte doos! Eenmaal open kwam de tweede verrassing: een leuke magneet met daarop een toepasselijke beauty tekst. We hadden allebei een andere tekst, dus extra leuk.

 

review friday mascara

 

Natuurlijk zegt de verpakking nog helemaal niets: uiteindelijk gaat het om het product zelf dat moet voldoen aan de verwachtingen. Eerlijk is eerlijk: mijn dochter maakt heel vaak gebruik van de Friday mascara die helemaal voldoet aan haar verwachtingen. Ikzelf gebruik mascara niet zo heel vaak, maar kan alleen zeggen dat ik ook tevreden ben. De mascara’s voldoen dus zeker aan de verwachtingen.

Mocht ik toch een minpunt aan moeten geven: mijn dochter heeft gekozen voor de watervaste mascara. Hartstikke handig als je gaat zwemmen of in een onverwachte regenbui terechtkomt, maar om de mascara te verwijderen heb je een paardenmiddel nodig. Zij gebruikt voor haar huid het liefst natuurlijke producten, maar daarmee krijgt ze de mascara niet weg. Verschillende make-up doekjes hebben evenmin geholpen. Ten einde raad heeft ze naar de olijfolie gegrepen en dat helpt. Niet echt ideaal, dus we moeten nog op zoek naar een effectiever middel.

Momenteel heeft het bedrijf ook een actie waarbij je een Friday tweezer cadeau krijgt bij je tweede bestelling. Helaas zat de tweezer bij mijn dochter bij de mascara en niet bij mij. Zij sprong direct een gat in de lucht, vooral omdat het om een bijzonder degelijk en goed model tweezer gaat. Ze is er bijzonder tevreden mee.

Leestip: Ken jij deze 8 beautytips met babypoeder al? 

 

Voordelen Friday mascara

– Dierproefvrij
– Geschikt voor wimperextensions
– Persoonlijk abonnement afgestemd op jouw voorkeur
– Mogelijkheid om zelf mascara en borstel te kiezen
– Veranderen is altijd mogelijk, ook tussendoor
– Je bepaalt zelf frequentie van de levering
– Komt in een luxe doos, ideaal als cadeau!
– Indien je 6 lege mascara’s retourneert krijg je een nieuwe cadeau
– Vast bedrag van € 10,50
– Geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers

 

review friday mascara

Nadelen Friday mascara

Eigenlijk geen nadelen kunnen ontdekken. Wel jammer dat de ingrediënten niet natuurlijk zijn. En voor de watervaste mascara geldt: zorg dat je de mascara goed kunt verwijderen.

Van ons krijgt de Friday mascara een 8,5.

UPDATE: na het lezen van mijn review heb ik alsnog een tweezer gekregen! Er was iets fout gegaan! Geweldige service van Friday mascara.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in