boek je vakantie bij de ANWB

Mannen geven het niet altijd graag toe, maar willen net als vrouwen zo goed mogelijk voor de dag komen. Bij mannen draait het hierbij vaak vooral om de kledingstukken die zij dragen. Een sieraad kan echter ook een groot verschil opleveren voor het uiteindelijke voorkomen. Een zilveren armband of heren horloge is een goed voorbeeld waar je dan een keuze uit hebt. Alleen is het niet eenvoudig om een goede armband te vinden. Want waar moet je allemaal op letten? En hoe kan dit ervoor zorgen dat jouw outfit er anders uit komt te zien? Na het lezen van onderstaande informatie kan je direct een aankoop doen.

 

Inhoud

De materiaalsoorten bekijken

Een zilveren armband of horloge voor heren komt in een groot aantal varianten. Je moet daarom als eerste kijken naar de materiaalsoorten waarvan deze gemaakt zijn. Zilver is een materiaal dat goed te combineren is met andere materiaalsoorten en je ook weer een geheel nieuwe uitstraling geeft.

Door voor een goede combinatie van materialen te kiezen, pas je hem helemaal aan jouw wensen aan. Een veel gekozen combinatie aan materialen voor heren is de combinatie tussen staal en leer. De stevigheid geeft jou de gelegenheid om de armband iedere dag te dragen, zonder dat hier veel slijtage door aangebracht wordt. Jouw armband past te allen tijde bij jouw outfit.

 

De maten aanpassen aan jouw pols

De maten van de zilveren armband of horloge voor heren kan ook een groot verschil opleveren voor de uiteindelijke uitstraling. Je bent snel geneigd om voor een variant te kiezen die je in de vitrine ziet liggen. Alleen kan deze dan ook te groot zijn. Een te grote armband geeft niet alleen een minder goede uitstraling aan de rest van de outfit, maar kan ook ongemakken opleveren tijdens het dragen.

Voorkom deze ongemakken en kijk naar Lucardi horloges of sieraden die in verschillende maten beschikbaar zijn. Als je niet precies weet hoe je deze maten op moet weten, kan je ook adviezen opvragen bij een professional. Deze helpt jou dan aan de juiste keuze en extra mogelijkheden laten zien.

 

Een ring als alternatief

Heb je liever geen armbanden om jouw pols? Dan kan je als man jouw outfit ook anders uit laten zien door een goede ring aan te schaffen. Ook bij de ringen is het van belang dat je naar de juiste materialen kijkt. Veel mannen kiezen voor staal, omdat deze niet snel slijt. Vooral bij sommige beroepen kunnen de invloeden van buitenaf immers slijtage aanbrengen.

Bij de aanschaf van een goede ring moet je ook kijken naar de afmetingen. De juiste ringmaat geeft jou de gelegenheid om de ring comfortabel te dragen en te voorkomen dat je hem kwijtraakt. Ook kan je ongelukken voorkomen doordat je er niet achter kan blijven hangen.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in