boek je vakantie bij de ANWB

Het duurt nog wel even voordat EK 2021 van start gaat, maar je kunt maar beter voorbereid zijn. Veel vrouwen weten nu al dat het met de intimiteit in die periode gedaan zal zijn. In dit artikel vind je wat tips om aandacht en intimiteit tijdens EK 2021 te krijgen

 

Inhoud

Mannen en voetbal

Voor mannen lijkt het alsof de wereld niet meer bestaat zodra het EK begint. Dat geldt zeker wanneer het Nederlandse elftal in Oranje tenue op het veld staat. Al dan niet gestoken in Oranje kleding, is de man aan de buis gekluisterd. In een enkel geval alleen, in veel gevallen echter samen met vrienden.

Als er een Europese of Wereldtitel op het spel staat, ademen, dromen en leven de meeste mannen voetbal. Voetbal geniet dan absolute prioriteit en staat op grote afstand op nummer 1 in hun leven. Gesterkt door het weten dat zij niet de enigen zijn, kan het er tijdens een wedstrijd nogal heftig aan toe gaan. En dan is er toch echt geen aandacht voor de vrouw… Maar gelukkig is er hoop voor alle vrouwen…

 

Tips om aandacht en intimiteit tijdens EK 2020 te krijgen voetballen

Liefde gaat door de maag

Het is algemeen bekend dat liefde door de maag gaat en dat geldt zeker voor mannen. Nu is het natuurlijk de vraag of je man grote honger heeft, terwijl hij voor de buis zit, maar lekkere hapjes gaan er zeker in. Maak lekkere hapjes en laat je man hiervan smullen. Voor degenen die het helemaal leuk en aantrekkelijk willen maken en alvast de aandacht op zich gericht willen zien hier wat ideetjes. Prik in de hapjes kleine vlaggetjes (oranje, voetbal of Nederlandse vlag). Misschien merkt je man het niet meteen op, maar op gegeven moment zal het doordringen en dan heb je alvast wat aandacht van hem.

Geen verstand van voetbal? Blijf uit de buurt

Er zijn natuurlijk vrouwen die alles weten over voetbal en gewoon naast hun man gaan zitten en alle verrichtingen van het Nederlands elftal volgen. Maar het overgrote deel van de vrouwen heeft weinig tot geen verstand van voetbal. Behoor je tot de laatste groep vrouwen, hou je dan in elk geval aan het volgende:

BLIJF UIT DE BUURT VAN DE TV TIJDENS HET EK 2021!

Ga niet lief bedoelend naast je man op de bank zitten en probeer van hem uitgelegd te krijgen wat de regels van voetbal zijn. Dit zal uiteindelijk resulteren in geïrriteerdheid en negatieve aandacht. In sommige gevallen is negatieve aandacht ook aandacht, maar in dit geval raad ik het ten zeerste af. Tenzij je er voor kiest tijdens/na de wedstrijd een chagrijnige man naast je te hebben. Wil je toch naast je man zitten en hem ondersteunen? Hou dan je mond, steek je zelf in oranje kledij en let op zijn reacties, MAAR vraag niets!

Springt je man van enthousiasme op en neer omdat er door Oranje gescoord is? Spring met hem mee, kus hem en stop een lekker hapje in zijn mond. Mocht het niet zo goed lukken met scoren en zou het Nederlands elftal tijdens het EK 2021 er ineens niet zo mooi voor staan? Steun en troost je man dan en ‘lijd’ met hem mee.

Doe dit echter niet met woorden als: ‘ach, het is maar voetbal’, ‘volgende keer beter’, ‘gelukkig bestaat er nog meer als voetbal’… NIET DOEN! Gebruik liever termen als: ‘die scheidsrechter is niet eerlijk’, ‘dit hebben ze niet verdient, ze waren veel beter’, ‘onze jongens hebben beter verdient’….

Tips om aandacht en intimiteit tijdens EK 2020 te krijgen voetbalstadion

Intimiteit na een gespeelde EK wedstrijd

Tja, en dan komt toch echt het tijdstip dat een wedstrijd afgelopen is. Is de wedstrijd gewonnen, dan zal de man dat zeker waarderen en (helaas) tot in den treure alle herhalingen van de gevallen doelpunten eindeloos in de herhaling willen zien. Zorg dat je je man in een goede stemming houdt, blijf op en wees ondanks alles toch ook enthousiast.

Als alle vrienden de deur uit gewerkt zijn, dan is het zaak om als vrouw de plek in te nemen die je verdient, namelijk de eerste plek. Maar, hoe pak je dat nou het beste aan? Je man zal immers nog steeds met zijn hoofd bij de net gespeelde wedstrijd zijn…Gelukkig kun je met onderstaande tips er in elk geval voor zorgen dat je man afgeleid wordt en in veel gevallen zijn aandacht weer op jou gericht is.

  • Zorg voor een Oranje slaapkamer (lekker versieren met allerlei oranje spullen). Hierdoor voelt de man zich al veel meer op zijn gemak en zal hij maar wat graag in de slaapkamer vertoeven (zolang het goed gaat met het Nederlands elftal)
  • Zorg dat je zelf helemaal ontspannen bent, je man zal al opgewonden genoeg zijn (van het voetbal)
  • Durf je pikante kleren te dragen? Ga dan tijdens het EK 2021 voor een sexy oranje outfit, hiermee komt je man zeker op andere gedachten
  • Een zwoele stripact zal er ook voor zorgen dat je man aandacht aan je besteed en dat je geen tekort zult hebben aan intimiteit tijdens het komende EK
  • Neem eens het heft in handen en laat het initiatief om intiem te worden van jou komen. Gegarandeerd dat je aandacht en intimiteit krijgt van je man

 

Het EK 2021

Mochten eerder genoemde tips niet helpen? Niet getreurd! Het EK duurt hooguit een maand (als Oranje niet zo goed speelt duurt het korter) en daarna zal ook je man weer tot de orde van de dag overgaan!

 

Update EK 2020 gaat niet door vanwege COVID-19

Helaas, het EK 2020 gaat in verband met Corona niet door. De planning is nu dat het EK 2021 wordt. Bovenstaande tips kun je natuurlijk ook gewoon toepassen als je partner dol is op voetbal en dan niet meer bereikbaar is voor jou. En als het niet voetbal is, dan kan het ook een andere sport zijn.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in