boek je vakantie bij de ANWB

Vorig jaar speelde ik al met het idee om een Youtube kanaal te beginnen. Ik had zelfs al een aantal filmpjes opgenomen. Benieuwd wie er achter dit online lifestyle magazine zit? Tipsvoorjou is nu ook op Youtube te vinden.

 

Inhoud

Wie ben ik?

Natuurlijk kun je op mijn website lezen wie ik ben. Er staat zelfs op elke pagina die je opent een kleine foto en een korte tekst over mij. Toch weet je voor de rest helemaal niets over mij, tenzij je mij kent. Op zich is dat helemaal niet erg hoor, want ik ben niet iemand die graag op de voorgrond staat. Sterker nog: ik ben het meest gelukkig als ik op de achtergrond kan werken.

Vandaar mijn keuze om vanaf mijn zesde jaar te schrijven. Toen waren het nog simpele verhalen over dieren (en de droom om ooit een boek uit te geven), inmiddels zijn het blogs over de meest uiteenlopende dingen. Om jullie toch wat meer van mezelf te laten zien, zie je de laatste tijd wat vaker een foto van mezelf verwerkt in een blog. Dat is eng, maar maakt mijn slogan: ‘with a personal touch’ wel realistischer. (Hieronder mijn eerste video op Youtube over onze honden)

 

Tipsvoorjou is nu ook op Youtube te vinden

Nu ik de keuze heb gemaakt om zo nu en dan een foto van mezelf te plaatsen, leek de stap naar het eindelijk online gooien van mijn Youtube kanaal niet zo groot. Althans, dat dacht ik. De video’s had ik deels al in oktober vorig jaar opgenomen, maar daar hield het dan ook mee op. Ik heb nog nooit in mijn leven een video bewerkt, laat staan een video van mezelf gekeken. Zelf kritisch als ik ben heb ik altijd iets op mezelf aan te merken. Dat mijn video’s gewoon in een keer goed opgenomen waren en eigenlijk geen tot nauwelijks geknipt hoefden te worden zag ik pas toen ik erop attent gemaakt werd.

Dus bleef ik het online gooien steeds maar weer uitstellen, uitstellen en nog eens uitstellen. En dat is eigenlijk iets dat helemaal niet past bij mij, aangezien ik een aanpakker ben en dingen liever gisteren dan vandaag doe. Ik merkte echter dat het online zetten van mezelf een groter obstakel was dan ik zelf dacht.

En toen kwam Corona om de hoek kijken en veranderde de hele wereld inclusief ikzelf. Inmiddels had ik een video van onze honden online gezet en met veel plezier heb ik hieraan gewerkt. De knop ging echter om toen ik iedereen toiletpapier, chips en andere dingen zag hamsteren. Toen kreeg ik de ingeving om een ludieke winactie op touw te zetten. Een winactie waarbij je kans maakte op maar liefst 16 rollen wc papier uit mijn eigen voorraad. Hieronder kun je het filmpje bekijken als je het gemist hebt.

Dit ben ik

Eigenlijk ben ik dus achterstevoren begonnen. De eerste video ging over onze honden, de tweede was een ludieke winactie. Maar daarmee wist nog niemand wie er nou eigenlijk achter het lifestyle magazine zit. Dus heb ik de voorstelvideo erbij gepakt die ik in oktober op heb genomen en heb deze bewerkt. Deze staat inmiddels ook online (zie filmpje hieronder) en daarin stel ik mij dus netjes voor 😉 Mocht je dus benieuwd zijn wie ik ben, dan raad ik je aan dit filmpje te kijken. Er staat ook alweer een volgende film klaar en er komen nog veel meer filmpjes aan.

 

Wat kun je verwachten van mijn Youtube kanaal?

Mijn Youtube kanaal is eigenlijk het verlengde van mijn website. Je zult er allerlei tips vinden op gebied van gezondheid, gezin, reviews en nog veel meer. Het was de bedoeling om ook video’s te maken van onze vakantie, maar deze is helaas door alle maatregelen niet meer doorgegaan. Wie weet wat de toekomst brengt, ik hoop in elk geval films te kunnen maken van leuke uitjes en nog veel meer.

Zelf dacht ik er ook over om bak tutorials online te zetten, maar dat lijkt een beetje lastig te worden omdat mijn keuken heel beperkt is. DIY tutorials zal ik wel proberen online te zetten. Al met al moet ik nog een beetje mijn weg vinden, vooral omdat filmen ook niet overal en altijd mogelijk is (licht en geschikte plek in huis), maar ik vind het al een stuk minder eng.

Natuurlijk ben ik nog maar net begonnen, maar ik hoop dat je mij niet alleen op de website, maar ook op mijn Youtube kanaal wilt volgen. Heb je zelf nog leuke tips of suggesties drop deze dan hieronder in de commentaren.

 

Zie ik je gauw op mijn Youtube kanaal?

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in