boek je vakantie bij de ANWB

Zielinski & Rozen is een ambachtelijk parfumhuis dat dateert uit 1905. De geschiedenis van het merk is synoniem met het erfgoed van de familie en vandaag de dag wordt het merk geleid door de parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen.

 

“Ik wil dat een parfum de ziel raakt, de unieke persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd emoties, gevoelens en herinneringen oproept”.

“Geur kan ons veel vertellen: wie we zijn, hoe we ons voelen, hoe we denken, hoe we ons gedragen. Elk ingrediënt telt, net als elk moment” – Erez Rozen.

 

Inhoud

Erez Rozen

Erez Rozen zoekt niet naar perfectie. Hij drukt identiteit uit door middel van noten en ingrediënten in plaats van zich te laten beïnvloeden door trends om ons heen. De uit meerdere componenten bestaande en dynamische Zielinski & Rozen-geuren zijn absoluut verschillend van elkaar in hun inhoud en zelfs in hun fysieke eigenschappen, ze roepen emotionele verbinding op, brengen hun eigen associaties voort, men wenst ze elke keer opnieuw te herkennen, spelend met beelden en stijlen, het kiezen van de stemming van de dag. Alleen het hoofdpersonage van Zielinski & Rozen is ongewijzigd – dat ben jij.

 

Zielinski and Rozen opent eerste eigen winkel in Nederland

Dit najaar komt Erez Rozen eindelijk naar Europa met de opening van de eerste boetiek langs de Amsterdamse grachten in de bruisende Utrechtsestraat. Bij binnenkomst worden gasten ondergedompeld in vakmanschap door middel van gebruik van natuurlijke materialen en worden ze begroet in de wereld van Zielinski & Rozen. Een gevoel van een plek waar de tijd lijkt te vertragen en unieke geuren de druk van de buitenwereld oplossen.

De boetiek toont een uniek assortiment geuren bestaande uit parfums, diffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzorgingsproducten. Elke fles is de persoonlijke touch van de makers van Zielinski & Rozen; met de hand ondertekend met de belangrijkste ingrediënten en elk product is uniek ten opzichte van de andere met een gelijknamige geur.

Zielinski & Rozen’s artistieke en creatieve identiteit draait om het bouwen van echte community, in samenwerking met acteurs, kunstenaars, chef-koks, ontwerpers en muzikanten. Voor de Amsterdamse boetiek werkte het merk samen met de Amsterdamse interieurarchitect Framework Studio en lanceerde tegelijkertijd de Europese webshop van het merk online. Alle geuren van Zielinski & Rozen zijn unisex en de prijzen variëren tussen de € 8,50 en € 215 in de boetiek en online. www.zielinskiandrozen.com @zielinskiandrozen_official

 

Een selectie van de Zielinski & Rozen-geuren die verkrijgbaar zijn in Europa

Black Pepper, Vetiver, Neroli, Amber

Heersers doen wat ze willen en waarin ze geloven. Zorgeloos elegante “bohemiens”, die vrijheid, creativiteit en comfort waarderen. Ze vinden het leuk om alles nieuw te proberen terwijl ze op het hoogte punt stoppen. Zonder de ontvankelijkheid van een kind te verliezen, zijn ze niet vergeten hoe ze de wereld om zich heen kunnen verwonderen en verbazen.

 

Black Vanilla

Dwalers die van oost naar west trokken. Betoverd door de wereld, zijn ze gevoelig voor al haar facetten, ontvankelijk voor haar vibraties. Hun handdruk geeft energie en hun armen geven een gevoel van veiligheid.

 

MOSS

Mensen transformeren de wereld om hen heen, aandacht voor details, vertrouwen in hun eigen verlangens. Ze zijn creatief maar pragmatisch. Gericht op de toekomst, maar in staat om het moment te voelen, om de ziel en gedachten hier en nu te zijn, tijd om in het moment te leven, zonder de smaak van het leven te verliezen in de race van de eeuw.

 

Sinaasappel & Jasmijn

Verleidelijke, elegante en zelfverzekerde karakters, zo aantrekkelijk en zo onneembaar als ze zijn. Ze zijn eigenzinnig en wijs, de prijs van deze wijsheid is de ervaring die hen gehard heeft. Maar ze hebben nergens spijt van. Ze proberen niet te behagen, maar ze weten hoe ze moeten charmeren. Hun dagelijkse luxe is de kunst om jezelf te zijn.

 

Vetiver, Lemon

Onweerstaanbare personen met natuurlijk aantrekkingskracht en anderen die liefdevol naar hen kijken. In hun uiterlijk geen spoor van nalatigheid, willekeur of haast. De originaliteit van de persoonlijkheid komt niet tot uiting in een vreemde manier van gedrag, maar in de authenticiteit van het eigen beeld.

Naast de bovenstaande selectie, zullen andere beschikbare geuren in Europa zijn: – Cederhout, Neroli, Amber – Cederhout, Patchouli, Jasmijn – Rode Grapefruit, Bergamot, Amber – Rozemarijn & Citroen – Vetiver, Musk – White Blend – Old Fashion

 

“Wees jezelf bij elke ademhaling”. – Erez Rozen.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in