boek je vakantie bij de ANWB

Shop jij graag online en ben je altijd op zoek naar voordeel en extra korting? Zo bespaar jij voortaan op al je online inkopen. Het maakt niet uit of je bij Bol.com of bij  Hema wilt shoppen, jij kunt vanaf nu altijd profiteren van extra korting.

 

Online shoppen neemt in populariteit toe

Het is een feit: gemak dient de mens en steeds meer mensen kiezen voor online bestellen. Niet voor niets dat er de laatste tijd steeds meer stenen winkels de deuren sluiten en zelfs grote bedrijven zoals Intertoys failliet gaan.  Niet zo verwonderlijk in een tijd dat we steeds minder tijd hebben om na het werk nog even langs alle schappen in de winkel te gaan om prijzen te vergelijken enz.

Online bestellen is gewoon hartstikke makkelijk: je zoekt naar aanbiedingen via Google of je gaat rechtstreeks naar de website van een aanbieder. Gericht zoeken behoort ook tot de opties en je zoektocht verfijnen door allerlei specificities in te vullen is een fluitje van een cent. Stenen winkels worden vaak alleen nog gebruikt om producten even in het echt te kunnen zien, voelen en eventueel te vergelijken. Eenmaal weer thuis worden de gewenste prodcuten dan toch maar online besteld.

En ik moet zeggen dat ik er zelf ook veelvuldig gebruik van maak. Niets zo gemakkelijk als vanuit huis bestellen. Ik ben niet gebonden aan openingstijden van een winkel, een rij bij de kassa is er niet en retourneren van producten is evenmin een problem. Daarbij ga ik ook altijd op zoek naar de beste prijs en korting, aangezien ik graag op zo veel mogelijk wil besparen, het leven is al duur genoeg.

 

Zo bespaar jij voortaan op al je online inkopen 1

 

Zo bespaar jij voortaan op al je online inkopen

Ik gaf al eerder 10 tips om altijd korting te krijgen. Deze tips zijn vooral gericht op shoppen in een stenen winkel. Vandaag geef ik je een tip waarmee je voortaan op al je online inkopen kunt besparen.

Bij Shopkorting.nl kun je namelijk bij ruim 1600 online winkels shoppen met leuke korting. De korting die je krijgt wordt verrekend als cashback. Dit houdt in dat als jij gaat shoppen bij Bol.com, Mediamarkt of Hema je korting kunt krijgen. Daarnaast vind je op de website tal van kortingscodes die je direct kunt gebruiken. De korting in de vorm van cashback kun je probleemloos combineren met de kortingscode, waardoor je eigenlijk dubbel profiteert.

Het zijn misschien niet altijd grote bedragen, maar alle kleine beetjes helpen. En je kunt de cashback opsparen en uit laten betalen op het moment dat het jou uitkomt. Lidmaatschap is helemaal gratis en mocht je het uiteindelijk toch niets vinden, dan kun je je gewoon weer afmelden. Inmiddels zijn ruim 300.000 mensen lid van shopkorting.nl en profiteren zij van online shoppen met korting. Je kunt de app downloaden en meteen gebruik maken van de cashback acties en de verschillende kortingscodes.

 

Ga jij gebruikmaken van de mogelijkheid om met korting online te shoppen?

 

 

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. Hoi!
    Leuke blog. Ik heb zelf nog nooit van Shopkorting gehoord. Ik ga zelf eigenlijk altijd voor kortingen naar E-kortingscode: https://www.e-kortingscode.nl/ Hier hoef je namelijk geen account voor te hebben.
    Mag ik vragen wat jij dan zo fijn vindt aan Shopkorting? Ik sta namelijk altijd open om nieuwe dingen te proberen, maar ik wil niet gelijk een account aanmaken.

    Groetjes,
    Michelle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in