*Heb je last van overtollig stof of de haren van je hond en kat die overal te vinden zijn? Vandaag lees je mijn ervaring met de Thomas stofzuiger de oplossing voor mensen met huisdieren. Een twee-in-één stofzuiger die zowel nat als droog zuigt.

 

Thomas stofzuigers voor huisdierereigenaren

Thomas stofzuigers is een Duitse specialist in stof- en waszuigers en richt zich met zijn ontwerpen op eigenaren van huisdieren. Niets zo vervelend als een huis vol honden- of kattenharen of vlekken van de huisdieren op het bankstel. Met een gewone stofzuiger is er geen beginnen aan, daarmee haal je alleen een gedeelte van de haren weg en voor de vlekken moet je met zwaarder geschut op de proppen komen.

Thomas heeft momenteel drie verschillende Thomas stofzuigers op de markt gebracht, die zo ontworpen zijn dat zij huisdiereneigenaren ondersteunen bij het schoonmaken van het huis. Je hebt de keuze uit: boxer stof- en waszuiger (allrounder), cycloon hybrid family & pet en de Aqua+ family en pets. Door een ingenieus systeem kun je vooral met de twee laatstgenoemde stofzuigers haren en vlekken van je huisdieren makkelijk en snel verwijderen.

 

Thomas stofzuiger de oplossing voor mensen met huisdieren 2

 

Thomas stofzuiger de oplossing voor mensen met huisdieren

Ik mocht de Thomas stofzuiger Aqua+ pet & family voor jullie testen. Geen overbodige luxe met twee honden en een kat in huis en huisgenoten die eigenlijk zwaar allergisch zijn voor dieren. (Om te voorkomen dat mensen zeggen: ‘Waarom begin je dan aan huisdieren?’ de allergieën zijn pas getest en speelden nooit een grote rol, aangezien we bijna 13 in de tropen hebben gewoond, waar de dieren niet in huis leefden, maar buiten in de tuin of op het terras).  Inmiddels is de Thomas stofzuiger Aqua+ pet & family uitgebreid getest en kan ik mijn bevindingen met jullie delen.

Het eerste dat opvalt is dat de stofzuiger zakloos is. In plaats van een stofzak zit er een waterbak in waar alle vuil in opgevangen wordt. Dit is ideaal, want bij een gewone stofzuiger worden stofdeeltjes er aan de achterkant weer uitgeblazen. Met deze stofzuiger worden stof en alle haren opgevangen in een bak met water. Dat zorgt ervoor dat de lucht ook direct veel schoner wordt en blijft.

Aan de stofzuigerstang zit een waterslang, waardoor je kunt droog en nat kunt stofzuigen. Dat is geweldig: je stofzuigt een stukje, sproeit dit gedeelte nat en zuigt er nog eens overheen. Dweilen hoeft dan ook niet meer. Aan het sproeiwater voeg je speciaal schoonmaakmiddel toe, zodat je bacteriën geen kans geeft. Niet alleen tijdbesparend, maar bovenal zeer hygiënisch en eigenlijk direct droog.

Overigens kun je met de stofzuiger ook gewoon nattigheid opzuigen. Stel je gooit een fles drinken om: met deze stofzuiger heb je de boel binnen een mum van tijd weer schoon en droog. Natuurlijk is de stofzuiger vooral ontworpen om je huis makkelijker schoon te krijgen als je huisdieren hebt.

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen wat er gebeurd als je twee honden en een kat in huis hebt (en zo nu en dan een extra hond als logee). Overal kom je haren tegen, ook al ligt er laminaat en tegels. Helaas vindt de hond van mijn dochter de stoffen stoel ook erg fijn (want ja, een hondenmand is maar saai), dus die stoel moet ook geregeld schoongemaakt worden. Gelukkig kun je hier de Thomas stofzuiger voor gebruiken. Dankzij de verschillende mondstukken kun je namelijk niet alleen de vloer, maar ook het bankstel en stoelen snel reinigen.

Het was even puzzelen hoe de stofzuiger precies werkt, maar als je dat eenmaal weet wil je niets anders meer gebruiken dan deze stofzuiger. Ideaal om werkelijk af te komen van alle honden- en kattenharen die je op de meest onmogelijke plekken in huis tegenkomt.

 

Voordelen

  • Made in Germany
  • Duitse kwaliteit en degelijkheid
  • Maakt grondig schoon
  • Veel minder stof dankzij waterfilter
  • Nat- en droogzuigen ineen
  • Inclusief diverse mondstukken
  • Wasbaar HEPA 13 filter

 

Nadelen

De stofzuiger is minder licht dan sommige stofzuiger, dat kan als een nadeel ervaren worden als de stofzuiger van beneden naar boven gesjouwd moet worden. Aan de andere kant: dit extra gewicht valt in het niet bij alle voordelen die de Thomas stofzuiger biedt.

 

Algemeen oordeel

Eerlijk is eerlijk: ik kan de Thomas Aqua+ pet & family stofzuiger aan iedereen aanraden. Het gemak waarmee je het huis schoon kunt maken is geweldig. Naast het feit dat het tijdbesparend is, reinigt de stofzuiger echt grondig en dat is merkbaar aan mijn kids die veel minder last hebben van stof en mijt sinds de stofzuiger in gebruik is. Van ons krijgt de Thomas stofzuiger dan ook een dikke 10.

*Dit artikel betreft een samenwerking

 

Thomas stofzuiger de oplossing voor mensen met huisdieren 1

Dokteronline.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.