boek je vakantie bij de ANWB

In dit artikel vind je 10 tips om online geld te verdienen. Tegenwoordig kan iedereen wel een extra zakcentje gebruiken en omdat iedereen de beschikking heeft over een internet verbinding en steeds meer zaken online geregeld kunnen worden, is het tevens de beste manier om wat extra bij te verdienen. Lees snel verder voor de beste 10 tips om online geld te verdienen

 

Inhoud

10. Verkoop online via Ebay, Marktplaats of Vinted

Iedereen heeft wel spullen in huis die overbodig zijn en die je liever kwijt bent dan rijk. Het liefst wil je de spullen niet alleen kwijt, maar er ook nog iets aan verdienen. De online veilingsite Ebay biedt een ieder de kans om van overbodige spullen af te komen. Biedt je spullen aan, laat ze veilen en je bent verlost van alle overbodige spullen die je toch niet meer gebruikt. Voor het geld dat je ervoor krijgt kun je andere zaken aanschaffen (eventueel eveneens via Ebay).

Overigens kun je niet alleen verkopen via Ebay. Kleding en speelgoed doen het heel goed op een platform als Vinted. Op Marktplaats kun je werkelijk alles kwijt: van je huis tot verzamelaarsitems.

 

tips online geld ebay

 

9. Maak een blog

Heb je een bijzondere hobby of heb je veel kennis van het een of ander? Begin dan een blog. Geld verdienen doe je door middel van reclame advertenties die geplaatst worden op je blog. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Google Adsense, die advertenties plaatsen die aansluiten op je blog. Op het moment dat een lezer op de advertentie klikt, krijg jij een bepaald percentage hiervan.

 

tips online geld verdienen bloggen

 

8. Ontwerp je eigen T-shirt en verkoop deze

Wellicht beschik je over een heel creatieve geest en heb je oog voor design en mode? Dan is het ontwerpen van T-shirts misschien iets voor jou. De ontworpen shirts kun je vervolgens te koop aanbieden en van elk verkocht shirt hou je geld over, na aftrek van de kosten die je gemaakt hebt voor het T-shirt zelf en het drukken ervan. Er zijn diverse online bedrijven die deze mogelijkheid om extra geld te verdienen aanbieden.

 

tips online geld verdienen ontwerpen

 

7. Freelance werken

Lijkt op het schrijven van een blog, alleen werk je opdrachten af. Voor elke opdracht krijg je een bepaald, vooraf vastgesteld, bedrag. Enkele sites waar je je gratis in kunt schrijven en als freelancer aan de slag kunt gaan zijn: greatcontent.nl en textbroker.nl  Je kunt natuurlijk ook als webdesigner aan de slag of als programmeur. Speur het net af voor de mogelijkheden die aansluiten op jouw interesses en kunnen.

tips online geld verdienen tekst schrijven

 

6. Domeinnaam registreren

Oké, voor deze optie heb je wel enige kennis, geluk en zakelijk inzicht nodig, maar het is hoe dan ook een goede manier om extra geld te verdienen. Ga online op zoek naar gewilde namen en registreer deze. Of koop reeds bestaande namen op, maak de site relevant en up to date en bied deze opnieuw te koop aan. Vergelijkbaar met het opkopen van een oud vervallen huis dat na een goede opknapbeurt tegen een hogere prijs te verkopen is. Er zijn diverse mensen die met deze methode een flinke slag geslagen hebben.

 

tips online geld verdienen domeinnaam

 

5. Boekhoudkundige hulp aanbieden

Ben je goed in rekenen? Snap je alles van de belastingaangifte? Heb je kaas gegeten van boekhouden? Bied dan online je hulp aan. Er zijn tevens verschillende bedrijven die je als consultant in willen huren, waarbij je dan online hulp aanbiedt aan mensen die dit nodig hebben. Dit kan in een email of via een chatsessie. Skypen behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

 

tips online geld verdienen boekhouding

 

4. Klantenservice

Ga op zoek naar een baan als medewerker online klantenservice. Er zijn heel wat bedrijven die zich tegenwoordig richten op de online consument en omdat er geen direct contact meer is met de klant, is het noodzakelijk de klant op een andere manier te woord te staan bij vragen of klachten. Al deze zaken worden nog steeds afgehandeld door de klantenservice. Maar omdat alles op afstand gebeurt is het niet meer noodzakelijk  om daarvoor mensen op een kantoor te huisvesten. Deze bedrijven huren mensen in die online de klantenservice draaiende houden door email en chat.

 

tips online geld verdienen klantenservice

 

3. SEO beoordelen

Als je toch enig inzicht hebt in SEO (Zoekmachine Optimalisatie) dan is dit een uitstekende manier om extra geld online te verdienen. Als SEO recensent beoordeel je in opdracht geschreven teksten aan de hand van de opgegeven sleutelwoorden op hun vindbaarheid in de grote zoekmachines. Aan de hand van de bevindingen maak je een rapport op voor de klant ter verbetering van de tekst, zodat deze hoger in de zoekmachines komt. Nadeel: je kunt gevraagd worden om aanstootgevend materiaal te bekijken en te screenen, dit is echter niet helemaal zonder risico.

 

tips online geld verdienen SEO

 

2. Online bijlessen verzorgen

Ben je een vakdocent of heel goed in bijvoorbeeld wiskunde of natuurkunde? Er zijn verschillende sites waar je je aan kunt melden als hulp om bijles te geven. Met weinig inspanning verdien je op deze manier extra centen vanuit je eigen vier muren. Heb je zelf kinderen die wel wat hulp in de vorm van bijles kunnen gebruiken? Neem dan een kijkje op de website van de Bijlesmeester.

 

tips online geld verdienen bijlessen

 

1. Verkoop zelfgemaakte spullen

Ben je creatief aangelegd en graag bezig? Verkoop dan je zelf gemaakte spulletjes online in een webwinkel. Zo kun je zelfgemaakte sieraden te koop aanbieden, maar misschien ben je wel heel goed in schilderen en kun je schilderijen naar wens maken? De mogelijkheden zijn legio. Een eigen website maken is tegenwoordig helemaal niet moeilijk en je hoeft ook geen verstand te hebben van programmeer taal. In een paar stappen heb je je eigen site, waarop je je eigen (zelfgemaakte) spullen te koop aan kunt bieden.

 

tips online geld verdienen zelfmaken

 

Een extra bonustip bovenop de eerste genoemde 10 tips om online geld te verdienen:

Schrijf je in bij diverse enquêteprogramma’s en klikprogramma’s. Nee, ze zijn niet allemaal even leuk, sterker nog: bij een heleboel moet je heel veel mailtjes openen en klikken voordat je echt een uitbetaling krijgt, maar hieronder staan twee aanraders, waarmee ik hele goede ervaringen heb en waar ik al jarenlang lid van ben en heel wat uitbetalingen heb mogen ontvangen:

Euroclix.nl

Panelwizard.nl

 

Heb je nog aanvullingen voor mijn 10 tips om online geld te verdienen? Plaats jouw tips dan in een reactie onder dit artikel.

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. Vanuit mijn werk in het freelance vertalen van teksten kan ik hieraan toevoegen dat je alvast moet sparen voor een appeltje voor de dorst, omdat het niet altijd rozengeur en maneschijn zal zijn. Je hebt tal van verantwoordelijkheden. Verkijk je er niet op 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in