Budgetlovers - Fashion Accessories

Vind je het leuk om af te tellen naar de Kerst? Dan is een adventskalender een must. Deze adventskalenders vul je makkelijk en snel zelf en zijn een must als je graag duurzaam bezig bent. Koop kleine speelgoedjes, vul de kalender met knutselspullen of wat lekkers. Je kunt er echt alle kanten mee op en je hoeft niet creatief te zijn.

 

Cosy@ Home adventskast hout

Deze kleurrijke kastjes zijn verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende uitvoeringen en hebben een afmeting van 23 x 6 x 23 cm. De kleine laadjes zijn uitermate geschikt om te vullen met een kleinigheid. Denk daarbij aan wat snoepgoed of een leuke hebbedingetje zoals een sleutelhanger, een gum of een autootje. Natuurlijk kun je deze DIY adventskalender elk jaar opnieuw gebruiken.

 

Eyecatcher adventskalenders van Small Foot

De adventskalenders van Small Foot zijn echte eyecatchers. Je hebt ze in diverse designs, van een heuse sneeuwpop tot een slee. Alle adventskalenders zijn voorzien van kleine lades die je naar eigen inzicht kunt vullen. De Small Foot adventskalenders zijn op zichzelf al leuke kerstdecoraties.

 

Adventskalender als kerstdecoratie van Monzana

Ook Monzana heeft hele leuke adventskalenders in het assortiment. Deze hebben twee functies: je kunt ze vullen met allemaal kleine cadeautjes en je kunt ze gebruiken als kerstdecoratie. Want zeg nou zelf: die kersttrein en de slee met de Kerstman staan toch hartstikke gezellig in de kamer?

 

Houten adventskalender

Als je een duurzame adventskalender zoekt, kies dan voor hout. Deze kun je makkelijk opbergen en kunnen ook nog eens tegen een stootje. Natuurlijk zijn de verkrijgbare uitvoeringen helemaal af te stemmen op het interieur en je overige kerstversiering.

 

Slinger adventskalender

Geen ruimte of op zoek naar een andere adventskalender? Dan zijn slinger adventskalenders de oplossing. De slingers bestaan uit papieren of stoffen tasjes, zakjes of sokjes die je aan een lijntje ophangt. Leuk om te vullen met een kleinigheid voor de kinderen. Natuurlijk alles voorzien van cijfers (van 1 t/m 24) om het je nog gemakkelijker te maken.

 

 

DIY adventskalender

Vind je het leuk om een beetje creatiever te zijn? Vind je DIY met niet al te veel moeite leuk? Dan zijn deze DIY adventskalenders echt iets voor jou. Maak een slinger en hang daaraan leuke papieren tasjes of vouw boxjes die je kunt stapelen of ophangen. Wil je echt een duurzame adventskalender? Dan is de Re-cycle-me Home Deco Kerst adventskalender echt een must have voor jou.

Met wat zou jij deze leuke adventskalenders vullen? Ik ben benieuwd.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.