boek je vakantie bij de ANWB

Grote kans dat ook jij op zoek bent om deze winter warm te blijven zonder je blauw te moeten betalen aan stookkosten. En dat kan prima, want je kunt heerlijk warm de winter door met Royal Robbins Merino Blend Sweaters.

 

Inhoud

Maak kennis met Royal Robbins

Royal Robbins ontstond door de liefde voor rotsklimmen in de jaren ’60. Aan de wieg van het bedrijf staat niemand minder dan de bekende Royal Robbins, die tot ’s werelds beste rotsklimmers behoorde. Bij een avontuurlijk leven buiten dicht bij de natuur, hoort kleding die tegen een stootje kan en onder barre omstandigheden goed blijft. Het idee was geboren, de rest is geschiedenis.

Vandaag de dag maakt het erfgoedmerk nog steeds duurzame, klassieke outdoorkleding voor mensen met liefde voor de natuur. De moderne klassiekers stellen mensen in staat om ’s ochtends op te staan en zich een keer aan te kleden. Tussendoor omkleden omdat je wil sporten of in de buitenlucht bezig wil zijn is niet nodig.

De kleding voldoet aan de hoogste verwachten omdat deze de mogelijkheid geeft om goed te bewegen, snel droogt en zich goed laat dragen onder alle omstandigheden. Ideaal voor onderweg, op kantoor, in het vliegtuig of gewoon tijdens het avondeten.

 

Wollen truien om warm te blijven

Kleding maakt de man (en de vrouw), maar deze winter is het taak om niet alleen trendy voor de dag te komen, maar vooral ook geen kou te lijden. Daarvoor is wol de perfecte oplossing, want wol is een natuurlijk product dat de temperatuur regelt. Heb je het koud? Dan is een wollen trui lekker warm. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je het te warm krijgt of gaat zweten. Mocht dit laatste toch het geval zijn, dan kun helpt het dat wol geur bestendig is.

 

Royal Robbins truien

 

Heerlijk warm de winter door met Royal Robbins Merino Blend Sweaters

Al meer dan 40 jaar biedt Royal Robbins veelzijdige, tijdloze outdoor-sweaters. Royal Robbins breidt zijn assortiment merinowolmixen deze winter uit met nieuwe stijlen vol milieubewuste materialen om je warm te houden, terwijl je actief blijft in de winter.

Merinowol biedt de Royal Robbins-sweaters de perfecte balans tussen prestatie en comfort. De natuurlijke, inherente prestatievoordelen van Merino zijn onder meer geurbestendigheid, temperatuurregeling en een goed ademend vermogen. Omdat het een natuurlijke vezel is, is het vernieuwbaar, recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Voortdurend op zoek naar innovatieve, duurzame oplossingen, breidt Royal Robbins het gebruik van Seawool® uit in de Westlands Sweater-collectie. Gerecycled polygaren van SeaWool is gemaakt met geüpcyclede oesterschelpen en plastic flessen, waardoor land- en zeeafval wordt verminderd. De gebreide mix van zeewol en merinowol in de Westlands-sweaters biedt langdurige prestatievoordelen, waaronder geurbestendigheid, isolatie en temperatuurregeling.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in