boek je vakantie bij de ANWB

*Ik mocht de tweede editie ontvangen van de Jouwbox. Benieuwd naar de inhoud? Lees dan snel mijn review Jouwbox editie 2 en ontdek alle producten die in deze box te vinden zijn. Natuurlijk weer allemaal natuurlijke producten die je gezondheid op perfecte wijze onderstrepen.

 

Inhoud

Jouwbox van Ralph Moorman

Ik mocht de eerste editie van de Jouwbox al testen en was razend enthousiast erover. In mijn eerdere artikel vertelde ik al uitgebreid wat de Jouwbox nou eigenlijk inhoudt. Mocht je het gemist hebben, lees dan vooral door, want ik leg het gewoon in het kort nog een keer uit.

Er zijn tal van boxen verkrijgbaar die je online kunt bestellen. Van boxen met voeding tot beautyproducten. Zo een box schaf je aan tegen een vast tarief en afhankelijk van de voorwaarden krijg je elke week of maand zo een box gevuld met diverse producten. De Jouwbox lijkt hier wel op, al kun je deze gewoon aanschaffen op het moment dat deze uitkomt.

Wat vind je zoal in deze box en verschilt deze box van andere reeds bestaande boxen? De Jouwbox wordt samengesteld in samenwerking met Ralph Moorman. Misschien ken je hem wel van het programma ‘Hormoonfactor’. Waar de meeste mensen niet bij stil staan is het feit dat een heleboel factoren van invloed zijn op onze hormonen. En onze hormonen hebben dan weer invloed op hoe we ons voelen en onze algehele gezondheid.

 

Verzorgingsproducten en de invloed op onze hormonen

Om onze hormomen op een goede wijze te ondersteunen moeten we niet alleen op onze voeding letten, maar ook op de producten die we op onze huid gebruiken. Je huid (het grootste orgaan) neemt namelijk alles op en via de porieën komt alles in ons bloed terecht. Gebruik jij dus voornamelijk chemische producten op je huid dan zal dat direct invloed hebben op je gezondheid. En al deze stoffen kunnen je hormomen verstoren met allerlei vervelende kwalen tot gevolg. Ik houd me hier al langer mee bezig, omdat ik behoorlijk gevoelig ben vanwege mijn migraine en weet dus helaas waar ik over praat. Ik ben dus zelf heel selectief in de producten die ik eet, op mijn huid smeer, waarmee ik douche, mijn haren was enz.

Natuurlijk kun je zelf op onderzoek uitgaan en naar de juiste producten gaan zoeken, maar uit ervaring kan ik je zeggen dat dit een tijdrovende klus is. Gelukkig zijn er een aantal apps die je daarbij kunnen helpen, maar het is ook wel zo lekker om gewoon een box in huis te krijgen met daarin producten waar je je niet druk om hoeft te maken. Deze producten zijn immers geselecteerd op hun samenstelling, zodat je zeker weet dat je hormonen er geen last van ondervinden.

 

Review Jouwbox editie 2 1

 

Wat kost de Jouwbox?

In de Jouwbox editie 2 zitten maar liefst 10 producten met een totale waarde van ruim € 140, excl. de twee vouchers die je als member van de Jouwbox krijgt. De box bestel je makkelijk en snel online voor € 39,00.

Ben je member van de Jouwbox? Dan krijg je ook twee vouchers (naast deze geweldige box) geldig voor een gezichtsbehandeling en een waardebon voor een whole body cryo cabine behandeling. Laatstgenoemde is een behandeling van 3 minuten in een ijscabine van -110°C.

 

 

Review Jouwbox editie 2

Nu ben je vast en zeker benieuwd naar de inhoud van de box. Hieronder vind je alle producten inclusief een link (ik verdien hier niets aan dus klik er gerust op) naar de shop waar je de producten zelf kunt bestellen:

 

Laat ik beginnen met de babyproducten. Hier hebben we geen baby meer in huis, maar de thee is bijzonder smakelijk. Al voordat ik de box opende rook ik de heerlijke kruiden met fenkel. Onze dochter houdt van fenchel thee dus het proeven hiervan was geen straf 😉 De hair & body wash hebben we nog even gelaten voor wat het is, ik twijfel om het zelf te testen of iemand te geven met baby die hem voor ons wil testen.

 

Heerlijke kinderkruidenthee met fenkel

Review Jouwbox editie 2 2

 

 

 

Review Jouwbox editie 2 5

 

 

De visolie capsules heeft mijn dochter genomen. Daar ben ik heel blij mee, want zij en mijn zoon hebben eerder visolie capsules geslikt en ik merkte verbetering in concentratie en algehele gezondheid. Deze visolie capsules bevatten 600 mg omgea-3 met 350 mg EPA en 250 mg DHA. Deze stoffen zijn onmisbaar voor ons lichaam, maar wij kunnen deze stoffen niet zelf maken. Daarnaast bevatten de capsules vitamine E, een stof die zeer belangrijk is voor onze algehele gezondheid.

 

Review Jouwbox editie 2 4

 

De Royal Green kokosolie is hier eigenlijk altijd in huis en wordt voor van alles en nog wat gebruikt. Van het vervangen van de gewone bodylotion bij droge huid tot het innemen van kokosolie bijvoorbeeld als dragerolie van etherische olie. Verder gebruik ik kokosolie bij een brandwond (brandt vreselijk, maar voorkomt blaren en zorgt voor een snelle genezing) en als ik migraine heb (ik smeer dan mijn slapen, rondom mijn kaken enz. in, ik heb gemerkt dat dit vaak verlichting van de pijn geeft).

 

Review Jouwbox editie 2 8

 

 

Jackfruit: je houdt ervan of niet. In dit geval is de vrucht goed verpakt en dient deze als vleesvervanger. Het vruchtvlees heeft veel weg van geplozen kip en kan in allerlei gerechten verwerkt worden. Door de structuur kun je er alle kanten mee op en er een heerlijke smaak aan geven. Ik moet nog even bedenken wat ik hiermee maak voor manlief, want hij is geen vleesliefhebber. De rest van het gezin heeft bedankt voor het aanbod om te proeven (iets met ‘wat een boer niet kent eet hij niet ;))

 

Review Jouwbox editie 2 11

 

Mijn dochter wilde de Bite & smile proeven, maar helaas: deze zijn niet geschikt voor mensen met pinda- en noten allergie. Houd hier wel rekening mee. Gelukkig waren de snacks perfect geschikt voor mijn man, die altijd op zoek is naar verantwoorde tussendoortjes.

 

Review Jouwbox editie 2 3

 

De tandpasta is fluroide vrij (perfect!), maar helaas zag ik dat in de tandpasta parabenen zitten. Ik probeer zelf alle producten waarin parabenen zitten te vermijden, juist omdat er te veel onduidelijkheden zijn omtrent de gevolgen voor de gezondheid als je parabenen gebruikt. Ik heb de tandpasta wel geprobeerd: de smaak is vrij sterk, waardoor je adem lange tijd fris ruikt. Je tanden worden er ook goed schoon van, zeker in combinatie met de zachte tandenborstel.

 

Review Jouwbox editie 2 10

 

De mudmask, moisterizer en eye balm doen hun werk goed. Vooral de mudmask is ideaal: het is een masker die je in de ochtend tussen het tanden poetsen op kunt brengen. De samenstelling zorgt ervoor dat alle belangrijke stoffen binnen 30 seconden door je huid opgenomen worden.

 

Review Jouwbox editie 2 7

Review Jouwbox editie 2 6

 

Review Jouwbox editie 2 9

 

 

Voordelen Jouwbox editie 2

 • Eenmalige kosten van € 39,00
 • Inhoud van ruim €140,00 excl. voucher bij membership
 • A- kwaliteit producten zonder chemische toevoegingen
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Samengesteld door Ralph Moorman
 • Beauty van binnen en buiten

 

Nadelen

Misschien heb je net als ik geen baby’s in huis, waardoor er twee producten afvallen. Dat kun je natuurlijk anders oplossen: zelf gebruiken of er iemand anders blij mee maken. Jackfruit vind je lekker of niet, maar als je het niet kent zou ik zeggen: proef het gewoon, wellicht is het helemaal jouw smaak..

En nog een kleine aantekening: mensen met pinda/notenallergie mogen de snacks uit Bite & Smile zakjes niet eten!

 

Algemeen oordeel

Wij waren ook dit keer weer bijzonder blij met de Jouwbox en hebben de producten goed kunnen gebruiken. Ik ben blij dat er voor ons nieuwe producten bij zaten en er zitten een aantal bij die we zeker ook in de toekomst zullen gebruiken. De 2e editie van de Jouwbox krijgt van ons een 8,5.

*dit is een samenwerking

Hier kun je de unboxing video van Ralph Moorman bekijken.

Dokteronline.com

18 REACTIES

  • Ja, dit is de tweede box en er wordt altijd gekozen voor verantwoorde producten. Inderdaad een mooie manier om nieuwe producten te leren kennen.

  • Jackfruit heeft een heel uitgesproken smaak, zeker als het vers is (dan zit er ook een geur aan die je zeg maar liever niet ruikt 🙂 Ik ga het denk ik verwerken in nasi voor mijn man.

  • Mijn dochter neemt de visolie, zij heeft het nodig voor meer concentratie en ik weet dat ze in het verleden capsules genomen heeft waar ze erg veel baat bij heeft gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in