boek je vakantie bij de ANWB

Een tijd geleden heb ik mij aangemeld als tester voor bakproducten van Tasty Me. Na selectie kwam ik in aanmerking voor een pakket. Ontdek wat wij vinden van de verschillende producten in onze review bakproducten Tasty Me.

 

Inhoud

Tasty Me bakproducten

Tasty Me verkoopt allerhande bakproducten. Een kijkje op de website van Tasty Me leert al snel dat het de perfecte shop is voor iedereen die graag cakes, taarten en cupcakes bakt. Naast allerlei bakmixen, fondants en candy melts vind je hier ook bakbenodigdheden. Denk daarbij aan spuitzakken, molds en bijvoorbeeld lace matten. Kortom een walhalla voor alle mensen die graag bakken, zoals ik.

Onder het kopje tips & tricks worden veel gestelde vragen beantwoord. Ideaal als je er even niet uit komt tijdens het bakken of decoreren van je taart of cake.

 

 

Review bakproducten Tasty Me

Op Facebook zag ik een oproep voorbij komen waarbij gezocht werd naar bloggers en mensen die van bakken houden om een review te schrijven over de bakproducten van Tasty Me. Dit paste perfect bij mij, want en bakken zijn twee van mijn passies. Na twee weken zag ik dat ik geselecteerd was en de bakproducten mocht gaan testen. Ik mocht zelf aangeven welk pakket ik wilde hebben. Omdat ik van verrassingen hou heb ik aangegeven dat ik me graag liet verrassen.

De doos die de postbode bracht bleek boordevol heerlijke bak- en decoratieproducten te zitten. Helaas was dochterlief te snel met uitpakken en heb ik geen foto kunnen maken van de doos met inhoud. Een foto op het aanrecht laat echter zien wat er allemaal in zat. Na een korte blik op de inhoud kwam ik op het idee om een taart te bakken. Gelukkig zou mijn dochter haar pre-birthday party vieren met een kleine barbecue voor familie en dus kon ik in de keuken aan de slag.

Voor de taart zelf heb ik de Tasty Me biscuitmix gebruikt. Een makkelijk te maken mix met als resultaat een heerlijke luchtige taart. De bakspray kwam ook goed van pas en vergemakkelijkt het losmaken uit de vorm. Aanvankelijk wilde ik voor het vullen de crème fantastique mix gebruiken, maar mijn dochter gaf de voorkeur aan een slagroom Nutella taart.

De taart werd bekleed met wit fondant, een unicorn gemaakt met fondant van Tasty Me en een rand van suikerspin (zodat het zou lijken of de unicorn op een wolk zat). Note to myself: volgende keer de suikerspin pas voor het opdienen op de taart doen, want de suikerspin verdwijnt als sneeuw voor de zon in de koelkast.

 

review bakproducten Tasty Me biscuit

 

 

Links het deeg, rechts het resultaat: heerlijke luchtige taart

 

Voordelen bakproducten Tasty Me

  • Hoge kwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Voldoet ruimschoots aan de verwachtingen
  • Uitgebreid assortiment
  • Makkelijk in gebruik
  • Lekker

 

Nadelen bakproducten Tasty Me

Tijdens het gebruik van de bakproducten heb ik geen nadeel kunnen ontdekken.

 

Algemeen oordeel Tasty Me

Mijn algemene oordeel over de producten en service van Tasty Me is bijzonder goed. Alle producten hebben ruimschoots aan de verwachting voldaan en de taart was heerlijk (getuige het feit dat mijn schoonzus geen taarten lust, maar dit keer maar liefst 2 stukken taart heeft gegeten en de unicorn mee wilde nemen naar huis).

 

Van ons krijgen de bakproducten een dikke 10.

*Disclaimer dit artikel is een samenwerking

 

review bakproducten Tasty Me taart

Dokteronline.com

19 REACTIES

  1. Jammie wat ziet die taart er lekker en mooi uit! Wat fijn dat de bankproducten je goed bevallen. Ik ga er eens naar kijken vind het ook heerlijk om zo nu en dan te bakken.

  2. […] Zoals je op de uitgelichte afbeelding kunt zien heb ik de taart nog bekleed met fondant en er een unicorn taarttopper op gemaakt. Van de taarttopper moet ik nog een keer de beschrijving uitwerken, maar dat is bijna net zoveel werk als het maken van de unicorn zelf, vandaar dat ik er nog niet aan toe ben gekomen. Mocht je nog op zoek zijn naar goede fondant, lees dan vooral mijn review over de producten van Tasty Me. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in