boek je vakantie bij de ANWB

Het was weer eens zover: we gingen naar de Griek (nee, ik weet, niet heel verrassend). Dit keer gingen we smullen bij Grieks restaurant Milos in Den Haag. Vandaag vertel ik je meer over onze ervaringen, het eten, de bediening en de sfeer.

 

Inhoud

Uitwaaien in Scheveningen

Een paar weken geleden kreeg ik het in mijn hoofd om op zaterdagmiddag naar Scheveningen te rijden. Goedgemutst gingen we op weg om reeds aan het begin van de reis te twijfelen. Het was immers al later en bovendien zag ik veel mist. Uiteindelijk heb ik toch doorgezet, want als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb krijg ik het er nog maar moeilijk uit. Maar wat had ik daar een spijt van. Na bijna 2 uur rijden, heel wat rondjes op zoek naar een parkeerplek waren we eindelijk waar we wilden zijn. Alleen: in Scheveningen was het steenkoud en de wind was vreselijk. Ik was redelijk warm gekleed, maar had me daar toch op verkeken (dom, dom, dom, want ik heb een groot deel van mijn hele jeugd in Scheveningen gewoond).

Afijn, lang hebben we het niet uitgehouden op het strand. De pier bracht verlichting en vooral warmte, maar heel lang zijn we daar ook niet gebleven. Mijn dochter vond het welletjes en ik eerlijk gezegd ook. Direct terugrijden was geen optie, dus zijn we in de Social Deal app gedoken om een restaurant uit te zoeken. Niet geheel verrassend kwamen we weer bij een Griek uit. Onze keuze viel op Grieks restaurant Milos.

 

Grieks restaurant Milos

Grieks restaurant Milos is een niet al te groot restaurant in Den Haag. Het restaurant is makkelijk bereikbaar en je kunt gratis parkeren in de omgeving. De menukaart is zeer uitgebreid en met keuze uit maar liefst 99 gerechten is er voor iedereen wel iets te vinden. De gerechten variëren van een eenvoudige salade tot een mixed grill. Er staan ook vegetarische opties op de kaart. Als je via Social Deal boekt heb je meestal een beperkte keuze, maar ook deze was nog behoorlijk groot. Wat het drinken betreft is er ook genoeg keuze.

Helaas heb ik geen foto’s van de buitenkant want het was al heel donker en veel te koud om uitgebreid foto’s te kunnen maken. Binnen was het te druk en dan kan ik geen foto’s maken vanwege privacyredenen 😉

Grieks restaurant Milos
Mijn dochter is dol op carpaccio

Smullen bij Grieks restaurant Milos in Den Haag

Zoals gezegd hebben wij weer eens een reservering geplaatst via Social Deal. Ideaal want op die manier kun je goedkoop uit eten gaan. Bij deze deal ging het om een driegangen diner voor 5,25 p.p. Een mooie prijs als je bedenkt dat je kunt kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

Grieks restaurant Milos Den Haag 2

Bij aankomst kregen we een tafel midden in het restaurant aangewezen. Op zich een mooie plek, maar al gauw bleek dat onze tafel minder gunstig lag dan we dachten. Het duurde bijna een half uur voordat de bediening erachter kwam dat we nog geen drinken hadden. Vervolgens duurde het nog eens 20 minuten voordat de bestelling opgenomen werd en nog eens een hele tijd voordat de voorgerechten er waren. Helaas ben ik daarbij over het hoofd gezien en kreeg ik mijn voorgerecht pas toen de rest al klaar was met eten. Niet echt gezellig.

Grieks restaurant Milos Den Haag 5

 

Ook het hoofdgerecht liet bijzonder lang op zich wachten. Ruim 1,5 uur nadat we in het restaurant waren konden wij genieten van ons hoofdgerecht. Er moest zelfs nog een keer specifiek om gevraagd worden. Gelukkig begrepen ze het toen wel en kregen we het nagerecht daarna vrij vlot.

Grieks restaurant Milos Den Haag 6
Vegetarische verrassing van de kok

 

Grieks restaurant Milos Den Haag 2

Grieks restaurant Milos Den Haag 6
Geserveerd bij de hoofdgerechten

Afgezien van het feit dat onze tafel op de een of andere manier over het hoofd werd gezien was het eten uitstekend. De porties waren zelfs groot te noemen en zeer gevarieerd. Dat gold ook voor het nagerecht. Na het eten zaten we dan ook bomvol.

Grieks restaurant Milos Den Haag 8
En natuurlijk een ijsje als nagerecht

Helaas was er nog een stoorzender die avond in het restaurant en dan niet in de vorm van de bediening. Aan de tafel achter ons zaten twee stellen, waarvan 1 stel ladderzat was. De man had losse handjes en pakte de bediening bij de heupen en liet de hand zelfs richting billen zakken. Het hele restaurant ergerde zich aan de hele houding en het gedrag van deze mensen. De bediening zelf was het ook zat. Jammer genoeg bleven de mensen net zo lang zitten als wij. Ze zijn al lallend en zwalkend vertrokken. Ik hoop dat ze veilig thuis aan zijn gekomen, hun roes uit hebben geslapen en zich voortaan anders gedragen. Want het gedrag was ronduit denigrerend, zeker tegenover het personeel.

Dat ter zijde was het eten lekker en goed, als de bediening er volgende keer beter op let dat iedereen in het restaurant op tijd bediend wordt, dan weet ik zeker dat ze van de 9,1 op Social Deal een 9,5 kunnen maken.

 

Adres van deze hotspot

Grieks restaurant Milos

Laan van Wateringse Veld 69

2548 BK Den Haag

Tel: 070 3599146

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 17:00 – 22:00 uur

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in