boek je vakantie bij de ANWB

Lees mijn tips geld besparen en gratis spullen. Ontdek ook hoe je aan gratis artikelen kunt komen. Bovendien geef ik je tips hoe je veel korting kunt krijgen op het bestellen van online artikelen. Besparen willen we allemaal en met deze tips zal dat zeker lukken. Ideaal voor jong en oud, alleenstaand of gezin.

 

Inhoud

Geld problemen door inflatie

Sinds de inflatie weten veel gezinnen niet meer hoe ze de maand rond moeten komen. Gelukkig is er nog internet. Het net staat immers bol van sites waar je gratis spullen, gratis artikelen en allerlei kortingen aan kunt vragen. En er is keuze genoeg: van huishoudelijk tot gadget, voor jong en oud. Maar ook tips om gratis je huis in te richten, gratis spullen te vergaren voor de persoonlijke hygiëne en verzorging enz. Kortom: lees snel verder en ontdek tips om geld te besparen en gratis spullen te krijgen.

 

Tips om geld te besparen

Helaas kun je niet op alles besparen, maar op je dagelijkse boodschappen en heel veel andere dingen kan dat wel. Volg mijn tips om geld te besparen en je portemonnee zal je dankbaar zijn. Om te beginnen is het handig om elke week de folders door te nemen. Aan de hand van de aanbiedingen maak je dan bijvoorbeeld je weekmenu.

Op Pepper.com kun je ook heel wat geld besparen door gebruik te maken van online aanbiedingen. Deze verschillen erg en vaak gaat het om foutjes die op websites gevonden worden. Er zijn mensen die op zoek gaan naar deze fouten en deze direct op de website plaatsen. Door snel te reageren kun je gebruik maken van de aanbiedingen. Werkt niet altijd, maar vaak wel. Ideaal dus om geld te besparen.

Nog meer geld besparen? Als je korting wilt op eten en tegelijkertijd een steentje bij wilt dragen aan het tegengaan van voedselverspilling, dan is de app Too good too go een echte aanrader. Ik gebruik de app ook en ben er zeer tevreden over.

 

Tenslotte nog een laatste tip om te bezuinigen
Meld je aan als mysterie shopper: hiermee verdien je geld en mag je op kosten van de opdrachtgever bijvoorbeeld gratis tanken, gratis boodschappen doen en gratis uit eten gaan. Het is gratis en levert ook nog iets op, als tegenprestatie verwacht men alleen een ingevulde enquêtelijst waarbij de winkel, tankstation, restaurant en dergelijke beoordeelt wordt. Zelf ben ik lid van een aantal websites en heb al aardig wat opdrachten mogen doen. Als tegenprestatie heb ik geld gekregen, kleding, producten en zelfs een nieuw kapsel.

 

Cashback op producten

Deze tip geld besparen en gratis spullen mogen echt niet ontbreken. Niets zo leuk als gratis producten ontvangen of beter gezegd: te kopen om vervolgens het bedrag terug te krijgen. Cashback producten zijn vaak A-merken die je koopt en je uiteindelijk alleen een beetje moeite kosten. Een site die hierop inspeelt door alle cashback acties te verzamelen is scoupy.com.

 

tips geld besparen korting

 

Gratis spullen aanvragen

Vind je het leuk om spullen gratis aan te vragen? Neem dan een kijkje op gratiz.nl. Op deze website kun je allerlei gratis samples aanvragen. Dit varieert van een armbandje tot een gratis cursus of een zakje honden- of kattenvoer. Er is veel verloop en in veel gevallen geldt een maximaal aantal aanvragen. Het loont dus zeker om 1x per week de website af te struinen.

 

Gratis spullen voor de inrichting van het huis en kinderen

Zoek je nog gratis spullen voor de inrichting van je huis neem dan een kijkje op gratisaftehalen.nl of gratisoptehalen.nl. Er zijn genoeg mensen die om welke reden dan ook af willen van bepaalde meubels, speelgoed, kleding enz. Of maak het jezelf nog makkelijker en struin lokale Facebookgroepen af. Tik in de zoekbalk de woorden: gratis, gratis op te halen, rommelhoek of weggeefhoek plus de plaatsnaam in. Wedden dat er genoeg aanbieders bij jou in de buurt zijn?

Dus waarom niet de kans grijpen en de gratis aangeboden spullen ophalen? Is het niet voor eigen gebruik dan kun je er ook over na denken de spullen op te halen en weer door te verkopen. Misschien een beetje pimpen en met dat geld kun je vervolgens iets kopen dat je zelf nodig hebt. Of in plaats van te verkopen kun je ook ruilen met iemand anders. Zo zijn meerdere mensen geholpen.

 

Gratis producten voor persoonlijke verzorging

Alhoewel ik niet met 100% zekerheid kan zeggen of deze mogelijkheid nog steeds bestaat, heb ik wel het vermoeden dat het nog steeds kan. Als tiener ging ik vaak met mijn vriendin langs de verschillende drogisterijen en dan vroegen we om proefmonsters.

Niet iedereen was even gul, maar soms kregen we toch heel wat pakjes mee. Dan konden we genieten van heerlijke shampoo (soms genoeg voor 2 wasbeurten), douchegel, bodylotion, geurtjes enz. Wellicht een idee voor de jonge meiden, alhoewel ik denk dat ook volwassenen hier gebruik van kunnen maken.

 

Gratis babydozen en baby spullen voor zwangeren en moeders

Is er een kleine op komst of ben je net moeder? Dan kun je ook allerlei gratis babydozen en producten aanvragen. De inhoud varieert en er zijn heel wat aanbieders. Veel dozen kun je al tijdens de zwangerschap aanvragen. Ideaal als je bijvoorbeeld voor het eerst moeder wordt.

 

Gratis meedoen aan prijsvragen

Natuurlijk heb je bij het meedoen aan prijsvragen geen zekerheid dat je ook daadwerkelijk iets krijgt, maar het is altijd het proberen waard. Er zijn genoeg sites waar ook meteen de antwoorden bij vermeld staan, dus dan is het alleen nog maar een kwestie van gegevens invullen of een mailtje sturen en dan maar hopen en afwachten of men tot de gelukkigen behoort. Een handige en overzichtelijke site vind ik persoonlijk: prijsvragengala.nl. Natuurlijk zijn er nog veel meer sites te vinden met prijsvragen.

Overigens zijn de prijsvragen soms ook heel overzichtelijk ingedeeld: voor kinderen staan deze apart vermeld, leuk als de kinderen niets te doen hebben. Het houdt ze even bezig en wie weet winnen ze er ook nog iets leuks mee (dat ze dan in feite zelf verdiend hebben).

 

Extra tip voor het aanvragen van gratis spullen en meedoen met prijsvragen

Maak een apart mail account hiervoor aan, want meestal krijg je wel reclame mailtjes van die bedrijven, maar met een apart mailadres levert dit geen problemen op, alle ongewenste reclame staat netjes op een plek en kan elk moment weggegooid worden.

 

geld besparen winnen

Begin vandaag nog goedkoper te leven en vraag de leukste spullen gratis aan! Zoek je een mogelijkheid om korting af te dingen in winkels? Lees dan mijn blog: 10 tips om altijd korting te krijgen.

 

Heb je zelf nog tips geld besparen en gratis spullen krijgen? Laat het me dan weten in een reactie onder dit bericht!

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in