boek je vakantie bij de ANWB

Genieten kan prima zonder alcohol. Met dit recept kun je genieten van een heerlijke alcoholvrije Pina Colada, zonder je schuldig te hoeven voelen dat je met een drankje op achter het stuur gaat zitten. Eveneens een prima cocktail drankje voor zwangeren en kinderen.

 

Inhoud

Geen alcohol steeds populairder

Was het jaren geleden nog not done om op feestjes te genieten zonder alcohol, steeds meer mensen maken de overstap naar (deels) geen alcohol. Dat zie je ook terug in het aanbod alcoholvrije dranken die te koop zijn. Van alcoholvrije bieren tot alcoholvrije gin en wijn, je vindt het allemaal.

Om mensen meer bewust te maken van hun drinkgedrag en dat je best zonder drank kunt, wordt elk jaar op 1 januari de ikpas maand ingeluid. Het is de bedoeling dat je een maand lang geen alcoholische dranken drinkt. Benieuwd wat zo een maand zonder alcohol voor je lichaam doet? Kijk dan eens naar dit onderzoek.

NONA June alcoholvrije gin voor de feestdagen

 

Recept alcoholvrije Pina Colada

En waarom zou je je beperken tot het kopen van kant-en-klare alcoholvrije dranken? Ook cocktails kun je probleemloos maken zonder toevoeging van een alcoholische drank. Ideaal als je op zoek bent naar zwangerproof drankjes voor een babyshower of kinderen wil verrassen met mocktails, zodat ze het idee hebben dat ze toch mee kunnen doen.

Wil jij genieten zonder alcohol? Dan kan ik je dit heerlijke recept voor alcoholvrije Pina Colada van harte aanbevelen. Maak deze vers zodat je er optimaal van kunt genieten. De ingrediënten vind je gewoon in het schap van de supermarkt.

 

Ingrediënten

20 ml Slagroom

40 ml Kokosmelk

160 ml Ananassap

¼ schijfje Ananas

IJsblokjes

 

Bereiding

  1. Slagroom, kokosmelk en ananassap in een cocktailshaker flink schudden
  2. In een hoog glas ijsblokjes doen en hierop de alcoholvrije Pina Colada schenken
  3. Met de schijf ananas en de kers garneren

Alcoholvrije Pina Colada: gezond en verantwoord genieten!

 

Liever een ander alcoholvrij drankje? Maak dan eens met de komende kerstdagen lekkere alcoholvrije gluhwein.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in