boek je vakantie bij de ANWB

Valentijn staat voor de deur en je bent op zoek naar een cadeau voor je vriend of man. Heb je geen inspiratie? Zoek je het ultieme cadeau voor je partner? Valentijn: dit zijn de allerleukste cadeautips voor hem.

 

Inhoud

Valentijn, de dag van de liefde

Jaarlijks wordt op 14 februari Valentijnsdag gevierd. Deze dag staat ook wel bekend als de dag van de liefde. Natuurlijk moet je elkaar elke dag laten weten hoeveel je van elkaar houdt, maar 1x per jaar mag dat zeker nog eens extra benadrukt worden. Hoe je de dag invult ligt aan jezelf. Je kunt lekker thuisblijven en daar genieten of je gaat eropuit. Wat je ook doet een cadeautje mag op deze dag niet ontbreken. Gewoon, om de liefde voor de ander nog eens extra te onderstrepen.

 

Valentijn: de allerleukste cadeautips voor hem

Een cadeau voor een man kopen kan behoorlijk lastig zijn. Als je een man vraagt wat hij wil hebben is de kans groot dat hij zegt dat hij het niet weet. Of dat werkelijk zo is of dat hij gewoon niet wil zeggen wat hij echt zou willen krijgen laten we daarbij even in het midden. Feit is dat veel vrouwen het lastig vinden om een leuk cadeau te scoren voor hun partner. En dat geldt niet alleen voor Valentijnsdag, maar ook voor de verjaardag.

 

Valentijn: de allerleukste cadeautips voor hem

Om jou (last minute) inspiratie te geven, zodat je niet met lege handen aankomt vind je hieronder een aantal cadeautips voor hem.

 

Een mooie portemonnee of kaarthouder

Iedereen heeft tegenwoordig tientallen pasjes. Naast de bankpas(sen) hebben mensen vaak een creditkaart, spaarkaarten van de AH tot aan de Hema, rijbewijs in pasjesvorm, kentekenbewijs in pasjesvorm en meer. Dus waarom je geliefde niet verrassen met een mooie portemonnee met daarin voldoende ruimte voor alles kaarten en pasjes? Of kies voor een kaarthouder, al dan niet voorzien van RFID en NFC om de kaarten te beschermen.

 

Heerlijk luchtje

Wie zegt dat alleen vrouwen van een lekker luchtje houden? De meeste mannen vinden het ook belangrijk om lekker te ruiken. Dus waarom verwen je je partner niet met een lekker (zwoel) luchtje? Het voordeel als je zelf kiest is dat je zelf kunt checken of jij het ook wel lekker vindt 😉.

 

Liefde gaat door de maag

Het is heel erg cliché, maar waar. Er zullen maar weinig mannen zijn die iets lekkers kunnen weerstaan. Dus waarom er niet gebruik maken voor Valentijn? Duik de keuken in om iets lekkers te maken voor je lover. Denk aan een uitgebreid 3 gangen diner of bak een lekkere taart. Ben je niet zo een keukenprinses? Dan kun je uit eten gaan, eten bestellen of iets lekkers laten maken op bestelling.

 

Een gepersonaliseerd cadeautje

Wat ook altijd een succes is is een gepersonaliseerd cadeautje. Dat kun je zo duur maken als je zelf wil. Geef een mooie foto van jezelf of jullie twee cadeau. Bestel een mok met een lieve tekst of doe het iets duurder en kies voor een horloge met een mooie gravering op de achterkant.

 

Weekendje weg

Wat is er leuker dan in jullie eigen bubbel te genieten van elkaar en het samen zijn? Verras je partner daarom met een heerlijk weekendje weg. Dat kan in een stad zijn die jullie niet kennen of pak het vliegtuig voor een korte stedentrip. Wedden dat je partner dit heel erg zal waarderen?

 

Geef jezelf cadeau

Een man vindt niets zo leuk als jou te krijgen. Trek een sexy lingeriesetje aan en verras hem bij thuiskomst hiermee. Of wacht in bad op hem en nodig hem uit om erbij te komen. Er zal geen enkele man zijn die dit cadeau kan weerstaan.

 

 

Voor welk cadeau je ook kiest, vergeet niet dat je elke dag aan elkaar laat zien hoeveel je van elkaar houdt. Echte liefde valt niet in cadeautjes uit te drukken, al kan het geen kwaad om zo nu en dan eens iets extra’s te kopen voor je lover. Meer tips voor originele Valentijn cadeautjes voor hem vind je hier.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in